Τσίπρας: Επίσπευση νομοσχεδίων για πλαστικό χρήμα-αδήλωτα εισοδήματα


Τσίπρας: "Βιαστείτε να τους πάρουμε τα μετρητά από τα χέρια και να τους αλυσοδέσουμε στα μαντριά των τοκογλύφων με πιστωτικές, τώρα που οι Έλληνες κοιμούνται ακόμα όρθιοι". 

Εγώ: "Μην αγχώνεστε... Και να ξυπνήσουν ...δεν θα βλέπουν την ώρα να αποκοιμηθούν και να ονειρεύονται".
Ουρές θα κάνουν για να πάρουν τις πιστωτικές κάρτες και να κερδίσουν Bonus... ένα καφεδάκι από τα Everest και μία συμμετοχή σε κλήρωση για μια τοστιέρα ".

Κι επειδή δεν τα λέμε εμείς αυτά... αλλά ο Πρωθυπουργός της χώρας, ιδού και το σχετικό δημοσίευμα από το "EURO2DAY":


Ο Πρωθυπουργός, Aλέξης Τσίπρας, προήδρευσε σήμερα σε σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης, σύμφωνα με ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, οι Αναπληρωτές Υπουργοί Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης και Γιώργος Χουλιαράκης, καθώς και συνεργάτες του Πρωθυπουργού και των Υπουργών.
Ο Πρωθυπουργός ζήτησε την επίσπευση της κατάθεσης των νομοσχεδίων τα οποία ανακοινώθηκαν στα εγκαίνια της ΔΕΘ και τα οποία αφορούν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, την εθελούσια αποκάλυψη αδήλωτων εσόδων και την ρύθμιση των ασφαλιστικών οφειλών για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις ενδείξεις σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας και ιδιαίτερα στην σταθερά πτωτική τάση της ανεργίας σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, καθώς και στην υπέρβαση του στόχου των φορολογικών εσόδων, κατά 812 εκατομμύρια για τον Σεπτέμβριο και κατά 1.4 δισ. για τους πρώτους εννέα μήνες του 2016.

Μιλώντας σχετικά, ο Πρωθυπουργός είπε:
«Είναι προφανές ότι, όλοι αυτοί που από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο προεξοφλούν την κατάρρευση των Δημοσίων Εσόδων και πανηγυρίζουν γι' αυτό, τώρα διαψεύδονται. Η είδηση της υπέρβασης των φορολογικών εσόδων κατά 812 εκατομμύρια ευρώ από τον στόχο για τον Σεπτέμβριο και κατά 1,4 δισ. για το εννεάμηνο, είναι μια είδηση που διαψεύδει τις προσδοκίες τους.
Είναι μια είδηση που θα απογοητεύσει οικτρά όσους προσεύχονται καθημερινώς για την ενεργοποίηση του «κόφτη» και επενδύουν τα ρέστα τους στην αποτυχία της διαπραγμάτευσης, ελλείψει στοιχειώδους, δικού τους, πολιτικού σχεδίου.

Τώρα θα πρέπει να αντλήσουν λάσπη και να κατασκευάσουν κινδυνολογία από αλλού. Θα πρέπει να τους ευχηθούμε έμπνευση και δημιουργικότητα στην διαχείριση των πολιτικών τους αδιεξόδων.»
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes