Washington Times: "Ο Soros πίσω από την απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη"...


Διαβάστε την Washington Times ...να μιλάει για την ΑΠΑΤΗ της Υπερθέρμανσης... και για τα εκατομμύρια που τσίμπησε ο Al Gore από τον «φιλάνθρωπο» Soros για να δημιουργήσει τον τεχνητό εφιάλτη των πάγων που δήθεν θα έλιωναν ολοσχερώς στις μέρες μας.



Οι "Washington Times" αναφέρουν:


Ο αισιόδοξος βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο, ο απαισιόδοξος βλέπει το ποτήρι μισοάδειο. Ο George Soros βλέπει το ποτήρι ως ιδιοκτησία κάποιου άλλου και έτσι το ρίχνει. Ρίχνοντάς το "χύνει" μερικά σκοτεινά μυστικά του αποκαλούμενου Open Society Foundation (Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας), αποκαλύπτοντας πως με την τεράστια περιουσία του... προωθεί την κακοτυχία της Αμερικής. Εκτός από την επιχορηγία 33 εκατ. δολαρίων για τα προβλήματα των μαύρων, που θα δαπανηθεί για την αναζωπύρωση φυλετικών εντάσεων, ο κ. Soros είχε χρηματοδοτήσει την εκστρατεία του Al Gore για να τρομάξει τους πάντες και να προωθήσει την απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Όταν τα πρωτοσέλιδα χύνουν μαύρο δάκρυ, το έξυπνο χρήμα συμπεραίνει ότι θα πρέπει να βρίσκεται κάποια χρηματοδοτούμενη από τον Soros Κασσάνδρα πίσω απ' αυτά.
To DC Leaks, μια ιστοσελίδα που κοινοποιεί μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ηγετών απ' όλο το πλανήτη, που θα προτιμούσαν να μη δει κανείς, κυκλοφόρησε έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο κ. Gore απορρόφησε 30 εκατ. δολάρια, σε διάστημα τριών ετών, από το Open Society Foundation. "Αυτό το κονδύλι του προϋπολογισμού καταγράφει την δέσμευση του George Soros 10 εκατ. δολαρίων ετησίως για τρία χρόνια, ως στήριξη της κλιματικής προστασίας του Al Gore, η οποία διεξάγει δημόσια ενημέρωση σχετικά με το κλιματικό ζήτημα, στην επιδίωξη της δημιουργίας του πολιτικού χώρου της επιθετικής δράσης των ΗΠΑ, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν επιστήμονες ότι είναι απαραίτητα για να τεθεί το έθνος μας σε μια πορεία μείωσης των τεράστιων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα".
Ο κ. Gore έχασε παρά τρίχα τον προεκλογικό του αγώνα για την είσοδο στο Λευκό Οίκο το 2000, και όπως όλοι οι χαμένοι πριν από αυτόν, δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει ποτέ. Δημιούργησε όμως μια δεύτερη κερδοφόρα καριέρα ως μετεωρολόγος με μία και μοναδική πρόβλεψη: Επίκειται Κλιματική Καταστροφή. Στο δραματοποιημένο του ντοκιμαντέρ το 2006, «Μια Ενοχλητική Αλήθεια» ("An Inconvenient Truth"), προηδοποιούσε για τρομερές απειλές του πολιτισμού από την υπερθέρμανση του πλανήτη εξ αιτίας του ανθρώπου, επιδεικνύοντας τον τυφώνα Κατρίνα ως παράδειγμα του τι πρόκειται να συμβεί όταν οι άνθρωποι εξαγριώσουν τη φύση. Καθόλου βολικό το γεγονός ότι παρά την σταθερή αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, κανένας μεγάλος τυφώνας δεν προσέγγισε την ξηρά των Ηνωμένων Πολιτειών τους τελευταίους 130 μήνες.
Ο κ. Gore προειδοποίησε ότι η αύξηση της θερμοκρασίας προκαλεί το λιώσιμο των πάγων και η κατάρρευση ενός μεγάλου στρώματος πάγου στην Ανταρκτική θα μπορούσε να αυξήσει τα επίπεδα των ωκεανών κατά 6 μέτρα, πλημμυρίζοντας τις παράκτιες πόλεις και προκαλώντας δεκάδες εκατομμύρια κλιματικούς πρόσφυγες. Στα 10 χρόνια από τότε που έκανε αυτές τις ασυγκράτητες προβλέψεις, οι κάτοικοι των ακτών παντού εξακολουθούν να έχουν ξηρά πόδια. Η αύξηση της θερμοκρασίας στην Ανταρκτική έληξε γύρω στο 1998 και οι θερμοκρασίες από τότε έχουν πέσει.
Επίσης, ανάλυση δειγμάτων πάγου αποκαλύπτει ότι το κλίμα του πλανήτη ήταν θερμότερο πριν από 115.000 χρόνια και η στάθμη της θάλασσας ήταν από 6 έως 9 μέτρα υψηλότερη απ' ό,τι σήμερα. Το πετρέλαιο αποτελούσε μόνο την κολλώδη ουσία που οι άνθρωποι των σπηλαίων έλεγαν στα παιδιά τους να καθαρίσουν από τα πόδια τους πριν τη φέρουν μέσα στη σπηλιά, και αυτό ήταν πριν τα παιδιά των παιδιών τους σκεφτούν πως να το χρησιμοποιήσουν για να οδηγήσουν τα SUV τους.
Συνεπώς, οι φόβοι για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής που μεγαλοποιούσε η ταινία του κ. Gore, έκτοτε έχουν μειωθεί και μειώνονται ολοένα και περισσότερο. Μία πρόσφατη δημοσκόπηση της YouGov διαπίστωσε ότι μόνο το 9,2% των Αμερικανών θεωρεί ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη αποτελεί την μεγαλύτερη ανησυχία του. Στην προσπάθειά του για την επίτευξη του «πολιτικού χώρου επιθετικής δράσης των ΗΠΑ» οι επένδυση του κ. Soros στις δραστηριότητες του κ. Gore δεν μπόρεσε να πείσει τους περισσότερους Αμερικανούς.
Μετάφραση: ΑΖ




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes