Μοναδικός στόχος των επαγγελματιών πολιτικάντηδων: Η ατζέντα της Νέας Τάξης


Η Ελλάδα πεινάει, κρυώνει, πεθαίνει... κι αυτοί σκέφτονται μόνο την ατζέντα της Νέας Τάξης και πως θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ξένων αφεντικών. Νομοθετούν συνεχώς για τους ομοφυλόφιλους... χωρίς να το ζητήσουν οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι.

Νομοθετούν χωρίς να το ζητήσει η κοινωνία... για απόλυτα εξαιρετικές περιπτώσεις... σαν να περιμένουν σύντομα τσουνάμι ομοφυλοφιλικής παράκρουσης. 
Και τα ΜΜΕ της Νέας Τάξης συντηρούν το θέμα στη δημοσιότητα σε μία προσπάθεια να μας κάνουν να συνηθίσουμε στην ιδέα... Αγωνίζονται νύχτα-μέρα να μας «διαφωτίσουν» και να μας εκσυγχρονίσουν εμάς τους «Ταλιμπάν».

Βαρυσήμαντες δηλώσεις σχετικά με το θέμα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης, τις οποίες βρήκαμε στο "LIFO":


Μια ξεκάθαρη απάντηση έδωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας απαντώντας στο περιοδικό 'Κ' της Καθημερινής της Κυριακής σχετικά με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Να σημειωθεί πως παρότι μεγάλο κομμάτι των βουλευτών της ΝΔ (περιλαμβάνεται και ο Πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης) ψήφισαν υπέρ του Συμφώνου Συμβίωσης, είναι η πρώτη φορά που πολιτικός της παράταξης παίρνει θέση ανοιχτά υπέρ της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.
Απαντώντας στη σχετική ερώτηση του Δ. Ρηγόπουλου (αν θα ψήφιζε έναν τέτοιο νόμο) ο κος Μπακογιάννης λέει:
«Ναι! Καταλαβαίνω πως σε αρκετούς μπορεί αυτό να φανεί ξένο, ειδικά στους μεγαλύτερους, αλλά η ζωή προχωράει. Το έχω σκεφτεί αρκετά, δεν ήμουν σίγουρος για αρκετό καιρό.
Αλλά ξέρετε τι; Νόμος είναι η αγάπη. Έχω την τύχη να έχω γνωρίσει αρκετά παιδιά ομόφυλων οικογενειών που μεγαλώνουν εξίσου καλά με τα δικά μου. Με την ίδια, αν όχι περισσότερη, τρυφερότητα, φροντίδα, και συνέπεια. Με το ίδιο, αν όχι περισσότερο, νοιάξιμο και ενθουσιασμό.
Όπως αντίστοιχα, έχω δει παιδιά ετερόφυλων οικογενειών που δυστυχώς βιώνουν την ασυνέπεια, τη αδιαφορία και την απόρριψη. Με το να κλείνουμε τα μάτια στην πραγματικότητα δεν κερδίζουμε τίποτα.»
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes