Αλβανία: Ισχυρισμοί για σύλληψη Έλληνα κατασκόπου! [Βίντεο]


25 Μαρτίου συλλαμβάνεται στην Αλβανία Ισραηλινός με το όνομα Yoram Frig, ο οποίος διέθετε μία συσκευή ηχογράφησης που οι αρχές της Αλβανίας προσπαθούσαν να καταλάβουν σε τι χρησίμευε. 

Τον Ισραηλινό εντόπισαν να έχει και Offshore στις λίστες των Panama Papers και μία εταιρία στην Κύπρο με τίτλο "SEC SOLUTIONS", μάλλον από το security, μαζί με έναν Κύπριο.
Σήμερα τα Αλβανικά ΜΜΕ μιλούν για μία ακόμα σύλληψη για κατασκοπεία... ενός Έλληνα αυτή τη φορά, του Ηρακλή Δραγούνη (52 ετών) ...μόνο που συνεχίζουν να δείχνουν στα ρεπορτάζ τη φωτογραφία του Ισραηλινού... ο οποίος ανάμεσα στους φίλους του στο Facebook έχει κι ένα κατάστημα με συσκευές παρακολούθησης.
Ο 52χρονος Έλληνας που συνελήφθη με την κατηγορία ότι μετέφερε κατασκοπευτικό υλικό στην τσάντα του, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αλβανία ως εργολάβος οικοδομών. 
Στο σχετικό video της Αλβανικής τηλεόρασης...


...φαίνεται ένα βαλιτσάκι, αμερικάνικης εταιρίας που αποκωδικοποιεί όλα τα ραδιοκύματα που κυκλοφορούν στην περιοχή του... Είναι ένας σούπερ-κοριός που πωλείται ως συσκευή δήθεν ...αντικατασκοπείας. 


Πηγή: reiusa.net

Το video όμως είναι κλεμμένο και είναι video παρουσίασης της συσκευής από μία Ιταλική εταιρία ιδιωτικών ντετέκτιβ που λέγεται ASI

Πηγή: investigazione.com

Έχουμε δηλαδή ένα ρεπορτάζ ...που μιλάει για Έλληνα, δείχνει φωτογραφία Ισραηλινού και βίντεο ενός σούπερ-κοριού ...που ανέβασε Ιταλική εταιρία το 2012. 



Μέχρι να μάθουμε εξελίξεις... ας έχουμε υπόψη ότι η συγκεκριμένη Αμερικάνικη συσκευή που δείχνουν στο άσχετο βίντεο, πωλείται μεταχειρισμένη ...μόλις 5.000 δολάρια.
Γι' αυτό οι πολιτικοί ηγέτες ταξιδεύουν χιλιάδες χιλιόμετρα για να συναντηθούν και να μιλήσουν, ο ένας στο αυτί του άλλου. 
Οι απάτες, οι συνωμοσίες και τα εγκλήματά τους ...δεν λέγονται από το τηλέφωνο, ούτε μέσω email, ούτε μέσω επίσημης διπλωματικής αλληλογραφίας.

Ακολουθεί αναλυτικό σχετικό φωτογραφικό υλικό:









Πηγή: newsit.gr








Κι όσοι διαβάσατε τα παραπάνω ρίξτε μία ματιά στη γελοιότητα των έγκριτων δημοσιοκάφρων του Χατζηνικολάου:

Πηγή: enikos.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η αλβανική τηλεόραση, ο Έλληνας που έχει συλληφθεί με την κατηγορία της κατασκοπείας στην Αλβανία ονομάζεται Ηρακλής Δραγούνης του Ιωάννη και έχει γεννηθεί στις 21 Απριλίου του 1965.


Όπως αναφέρει η αλβανική αστυνομία, ο 52χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο και έχει ήδη έχει οδηγηθεί στην Εισαγγελία. Η αλβανική τηλεόραση δημοσίευσε μάλιστα βίντεο με εξοπλισμό, που έφερε μαζί του ο 52χρονος.


Οι αλβανικές αρχές αναφέρουν μάλιστα ότι είναι η πρώτη φορά που κατασχέθηκε τέτοιος εξοπλισμός στη χώρα. Ο Ηρακλής Δραγούνης έχει επισκεφθεί την Αλβανία ακόμη 10 φορές στο παρελθόν.




ΑΖ: Κύριε Χατζηνικολάου, να σας χαίρονται οι "θαυμαστές" σας για την έγκυρη και έγκαιρη παραπληροφόρησή σας!



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes