Όταν ο Τσίπρας και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραφαν για να απελευθερωθεί τρομοκράτης


Όταν η εξουσία αγωνίζεται να αφεθούν ελεύθεροι «αντιεξουσιαστές» κλέφτες και δολοφόνοι με Καλάσνικοφ... δεν πρέπει να απορούμε. Όλοι τους έχουν έναν κοινό εχθρό και θύμα... ΕΜΑΣ!


Ακολουθεί σχετικό άρθρο του ιστολογίου "iefimerida", της 14.03.2013. Κοιτάξτε πόσο απαξιωτικά παρουσιάζουν τα ΜΜΕ τον Κασιδιάρη που ισχυρίζεται ότι "ο Τσίπρας υπέγραψε για να απελευθερωθεί ο τρομοκράτης" Ασπιώτης. Το προφίλ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής αμαυρώνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε η κύρια είδηση, δηλαδή η απελευθέρωση του τρομοκράτη Ασπιώτη, με τις υπογραφές του ΣΥΡΙΖΑ, να έρχεται σε δεύτερη μοίρα, και περισσότερα να γράφονται κατά του βουλευτή Κασιδιάρη παρά για τον τρομοκράτη Ασπιώτη:

Πηγή: iefimerida.gr

Μια ημέρα μετά την άρση της ασυλίας του από τη Βουλή για το χαστούκι στη Λιάνα Καννέλη αλλά και ενισχυμένος από το γεγονός ότι τρία κορυφαία στελέχη της ΝΔ ψήφισαν υπέρ του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγόρησε σήμερα ανοιχτά τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι στηρίζουν τρομοκράτες.

Εδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα Δελτίο Τύπου από το 2007 όταν Κινήματα, Κόμματα, δημοσιογράφοι και συνδικαλιστές υπέγραψαν κείμενο για την απελευθέρωση τριών αντιεξουαστών-κρατουμένων που είχαν συλληφθεί για ληστεία. Πρόκειται για τους Π. Ασπιώτη, Γ. Καλαϊτζίδη και Π. Καρασαρίνη.


«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφυλάκισε τρομοκράτη»


Ο κ. Κασιδιάρης σε δηλώσεις του κατηγόρησε ονομαστικά τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος υπέγραφε το κείμενο συμπαράστασης, ότι οι υπογράφοντες υπερασπίστηκαν έναν «αναρχικό τρομοκράτη». «Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ αποφυλάκισε έναν τρομοκράτη που από τις μολότοφ πέρασε στα καλάσνικοφ» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Το έγγραφο του 2007 που έδωσε στους δημοσιογράφους ο Κασιδιάρης:





Ποιος είναι ο Ασπιώτης και οι άλλοι δύο αντιεξουσιαστές


Ο 29χρονος Παναγιώτης Ασπιώτης συνελήφθη το 2007 στα Καμίνια του Πειραιά, για ληστεία που είχε γίνει τον Ιούνιο του 2005 σε χώρο μουσικών εκδηλώσεων στη Μαλακάσα.

Παρά το γεγονός ότι η όψιμη σύλληψη δημιούργησε ερωτηματικά, η αστυνομία υποστήριξε ότι η αργοπορία στην εξιχνίαση της ληστείας ήταν φυσιολογική, δεδομένου ότι είχαν ληφθεί δεκάδες αποτυπώματα και άλλα στοιχεία, τα οποία έπρεπε να αξιολογηθούν και να εξεταστούν.

Η ληστεία είχε γίνει από αγνώστους που φορούσαν κουκούλες στις 25 Ιουνίου 2005, στον χώρο διεξαγωγής του Rock Wave Festival, στο 37,5 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας. Οι δράστες είχαν επιτεθεί με κλομπ σε υπαλλήλους της ιδιωτικής ασφάλειας, που βρίσκονταν στην είσοδο του χώρου και είχαν αρπάξει 7.000 ευρώ και 2.000 μάρκες-κουπόνια.

Ο Παναγιώτης Ασπιώτης, είχε συλληφθεί ξανά τον Ιούλιο του 2005, μαζί με τους Γιώργο Καλαϊτζίδη και Πέτρο Καρασαρίνη, με την κατηγορία ότι είχαν αρπάξει ασπίδες από αστυνομικούς των ΜΑΤ ύστερα από επίθεση αναρχικών.

Ο Ασπιώτης είχε μείνει αρκετούς μήνες προφυλακισμένος για την υπόθεση και είχε αποφυλακιστεί τον Ιούνιο του 2006.


Τι δήλωσε ο Κασιδιάρης


«Ο αναρχικός τρομοκράτης την πρώτη φορά που συνελήφθη για τη λήστεία και την επίθεση στα ΜΑΤ είχε στο πλευρό του όλο τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του τον κύριο Τσίπρα, οι οποίοι μιλούσαν για απαράδεκτες και κατασκευασμένες κατηγορίες λόγω της πολιτικής του δράσης και υποστήριζαν το αίτημα της άμεσης αποφυλάκισής του και το πέτυχαν κιόλας.

Ποιοι; Τσίπρας Αλέξης, Νίκος Βούτσης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Δημήτρης Στρατούλης, Γιώργος Σταθάκης, Γιάννης Μηλιός. Ολος ο ΣΥΡΙΖΑ αποφυλάκισε ένα τρομοκράτη που από τις μολότοφ πέρασε στα καλάσνικοφ. Είναι ντροπή αυτοί οι άνθρωποι να μας κάνουν σήμερα μαθήματα τρομοκρατίας. Τον κ. Τσίπρα δεν τον ξεπλένει ούτε ο Ομπάμα ούτε ο φίλος του ο Σόρος».


Πήρε θάρρος από το γεγονός ότι τρία στελέχη της ΝΔ ψήφισαν υπέρ του


Με τρία «όχι» (ψήφισαν 209 βουλευτές και βρέθηκαν 205 «ναι» και ένα «παρών» του Δημ. Κρεμαστινού) επιχείρησαν χθες τρία «γαλάζια» στελέχη να αθωώσουν τον Ηλία Κασιδιάρη από τη διαδικασία άρσης της ασυλίας του στη Βουλή για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη. Τα όχι ανήκαν συγκεκριμένα στους Μ. Κεφαλογιάννη, Γ. Ιωαννίδη και Γ. Καράμπελα. Ειδικά για τη στάση του κ. Κεφαλογιάννη, ο οποίος προσπάθησε -χωρίς επιτυχία- να ανασκευάσει αργότερα χθες, υπήρξε έντονη δυσφορία στελεχών του Μεγάρου Μαξίμου, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σημείωναν ότι την ώρα που ο κ. Σαμαράς μιλούσε σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ κατά των δύο πολιτικών άκρων, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ εμφανιζόταν να υιοθετεί μια διαφορετική στάση απέναντι σε έναν κατεξοχήν εκπρόσωπο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα.

Ο κ. Κεφαλογιάννης, μετά τον σάλο που ξέσπασε, προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι με την ψήφο του ήθελε να δώσει μια ευκαιρία στον κ. Κασιδιάρη ώστε να ζητήσει συγνώμη -εξωδικαστικά- για την πράξη του. Οι άλλοι δύο βουλευτές της ΝΔ ξεκαθάρισαν ότι έκαναν λάθος, λέγοντας πως εκ παραδρομής ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας, ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παραδέχτηκε πως ψήφισε χωρίς να γνωρίζει το θέμα.

Η «γραμμή» για δηλώσεις περί λάθους επιλογής από τους «αντιφρονούντες» (προτάσσοντας τη θέση του κόμματος στην Επιτροπή Δεοντολογίας) φαίνεται πως είχε ήδη δοθεί από το Μαξίμου από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστά τα τρία ονόματα, όπου επίσης διαμηνύθηκε πως το κόμμα αντιτάσσεται σε οποιαδήποτε μορφή βίας, απ' όπου κι αν αυτή προέρχεται.


Αντίθεση


Ωστόσο, σε αντίθεση με τους άλλους δύο, ο Μ. Κεφαλογιάννης βρέθηκε εκτός γραμμής τόσο στην ψήφο όσο και στις μετέπειτα δηλώσεις του. Μάλιστα ο επικεφαλής της ΚΟ της ΝΔ, Θ. Μπούρας, είπε πως οι τρεις ψήφοι είναι ξεκάθαρα εκτός γραμμής.

Ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ αιτιολόγησε τη στάση του λέγοντας ότι επέλεξε την αρνητική ψήφο ώστε να δώσει στον κ. Κασιδιάρη «την ευκαιρία να ζητήσει συγνώμη μέσα στη Βουλή, κάτι που δεν έκανε εδώ και μήνες», ενώ προσέθεσε ότι αν η ψήφος του «παρεξηγείται ως άφεση αμαρτιών, τότε ασφαλώς και δεν είναι».

Επίσης, όταν ρωτήθηκε αν ήταν συνειδητή η στάση του απάντησε ότι «συνειδητή είναι η πράξη καταδίκης, συνειδητή δεν είναι η πράξη της ψήφου».

Στις επίμονες δε ερωτήσεις των δημοσιογράφων απάντησε «ερμηνεύστε όπως θέλετε την ψήφο μου, αρκεί να μου βάλετε μια καλή φωτογραφία».

Λίγο αργότερα ο υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε πως «εκ παραδρομής στην ονομαστική ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη ψήφισα όχι, ενώ έχοντας ιδία γνώμη του επεισοδίου σαφέστατα η πρόθεσή μου ήταν να ψηφίσω ναι», ενώ ο Γ. Καράμπελας τόνισε: «Εκανα λάθος, ήθελα να περάσω άλλα μηνύματα. Αν ψήφιζα αυτήν τη στιγμή, θα ψήφιζα υπέρ της άρσης της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη. Εκανα φάουλ κομματικό, το παίρνω πάνω μου».

Από την πλευρά του ο Δ. Κρεμαστινός ερωτηθείς για την επιλογή του να ψηφίσει «παρών» δήλωσε ότι προσήλθε στο τέλος της ψηφοφορίας για τις άρσεις των ασυλιών και δεν γνώριζε το θέμα.


Σαπούνι που να ξεπλένει τη ναζιστική βρώμα δεν υπάρχει


Νωρίτερα, κατά τη συζήτηση επί της άρσης ασυλίας, υπήρξε έντονη κόντρα μεταξύ των «πρωταγωνιστών» του επεισοδίου. Η Λιάνα Κανέλλη υποστήριξε πως ο Ηλ. Κασιδιάρης «έφυγε από τον τηλεοπτικό σταθμό προκειμένου να αποφύγει το αυτόφωρο και δεν χρειάστηκε γι' αυτό να... ντυθεί παπάς. Εφτανε που φορούσε τα μαύρα της Χρυσής Αυγής», ενώ είπε πως «σαπούνια μπορεί να υπάρχουν πολλά και αρωματικά, αλλά τέτοιο που να ξεπλένει τη ναζιστική βρώμα δεν υπάρχει».

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής μίλησε για δύο μέτρα και δύο σταθμά καθώς, όπως σημείωσε, έχει υποβάλει μηνύσεις εναντίον των δύο γυναικών πολιτικών, αλλά μόνο η δική του υπόθεση διαβιβάστηκε στη Βουλή.
Πηγή: aznews.site

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes