Βούτσης: Μας απειλούν με θανατική ποινή ή ισόβια για τη Μακεδονία
Νίκος Βούτσης

Φοβούνται ωρέ …οι επαναστάτες; Δεν θέλεις να πεθάνεις για τις ιδέες σου; Ή προτιμάς μόνο να σκοτώνεις για τις ιδέες σου;

Δεν είναι αναμενόμενο να περιμένεις να σε τσακίσουν αυτοί που καταστράφηκαν γιατί σε πίστεψαν;

Δεν είναι αυτονόητο ότι οι πράκτορες και οι προδότες ρισκάρουν τη ζωή τους για τα λεφτά; Μην τα θέλεις όλα δικά σου.

Ή μήπως περιμένεις να σου κάνουν κι άγαλμα όπως έκαναν στον Τρούμαν οι πράκτορες των ΗΠΑ;

Για τη Μακεδονία αποφάσισαν οι Μακεδόνες και μαζί τους όλοι οι Έλληνες. Αν δεν κάνεις το μεγάλο λάθος …προκειμένου να ευχαριστήσεις τα γεράκια του ΝΑΤΟ …δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα …κύριε Βούτση. Θα στεφθείς ήρωας.
https://www.news.gr/politikh/article/1001969/voutsis-mas-apiloun-me-thanatiki-pini-i-isovia-gia-ti-makedonia.html
Πηγή: news.gr

Απειλές κατά βουλευτών από παμμακεδονικές οργανώσεις καταγγέλλει ο πρόεδρος της Βουλής

Σοβαρές καταγγελίες για απειλές κατά βουλευτών από παμμακεδονικές οργανώσεις για το Σκοπιανό έκανε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρός της Νίκος Βούτσης.

«Κάποιοι έχουν ξεφύγει και δεν εννοώ μόνο την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Κάποιοι έχουν ξεφύγει σε όλη την Ευρώπη και αναπτύσσουν τα τελευταία χρόνια λογικές με τις οποίες ανενδοίαστα οδηγούν στην εξύμνηση των ναζί», ανέφερε ο κ. Βούτσης και συνέχισε:

«Κάποιοι έχουν ξεφύγει και εδώ γιατί μοιράστηκαν στους Έλληνες βουλευτές κείμενα από εκπροσώπους παμμακεδονικών οργανώσεων, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ μας εγκαλούν για εσχάτη προδοσία, λένε ότι η ποινή είναι ο θάνατος ή τα ισόβια εάν αποτολμήσει να ψηφίσει κανείς την πρόταση του υπουργείου Εξωτερικών και της ελληνικής κυβέρνησης εάν και όποτε έρθει στη Βουλή για σύνθετη ονομασία. Κάποιοι έχουν ξεφύγει. Και δεν είμαστε ούτε ουδέτεροι, ούτε γραφειοκράτες που περνάμε από δω για να τελειώνουμε την τρέχουσα νομοθετική εργασία και τα τρέχοντα προβλήματα και να κάνουμε πως δεν ακούμε ή δεν ξέρουμε τι συμβαίνει γύρω γύρω».

Ο κ. Βούτσης ανέφερε ακόμη ότι «αυτή η Βουλή δίνει τη δυνατότητα παρουσίασης παρέμβασης και ισότητας και στους αρνητές της Δημοκρατίας. Όμως δεν είναι δυνατόν η Βουλή να βρίσκεται σε ομηρία, η Βουλή να σιωπά, δεν είναι δυνατόν να κάνουμε συμψηφισμό, να δίνουμε άλλοθι σε αυτόν τον διχαστικό, μίζερο, εμπαθή και ρατσιστικό λόγο μέσα στην ίδια την Βουλή. Δεν μπορούμε να το ανεχθούμε.

Οι Έλληνες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα βουλευτές είναι ισότιμοι μαζί μας και όχι απλώς τιμώνται αλλά βρίσκονται και στην πρώτη γραμμή της κοινοβουλευτικής δράσης. Θα πρέπει να τύχουν απ´ όλους μας και μιας σαφούς πολιτικής και ηθικής υποστήριξης από το σύνολο των Ελλήνων βουλευτών έτσι ώστε να μην τολμήσει κανείς, είτε βρίσκεται στην Αυστραλία και στην Αμερική είτε στην Αυστρία είτε σε αυτά τα έδρανα, να μην αποτολμήσει κάνεις ποτέ ξανά μέσα σε αυτή την αίθουσα να μιλήσει για κατασκόπους και πράκτορες».Τι αναφέρει το επίμαχο εξώδικο

Η εξώδικος διαμαρτυρία πρόσκληση των Παμμακεδονικών Ενώσεων των Γιαννιτσών, του Καναδά, της Νοτίου Αφρικής και της Αυστραλίας προς μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας αριθμεί 25 σελίδες στις οποίες αναφέρουν ότι σε αντίθετη περίπτωση από τα όσα οι ίδιες «αιτούνται», «οι βουλευτές διαπράττουν το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, τα οποία επισείουν ποινή ισόβιων δεσμών και θανάτου αντιστοίχως».

Επίσης κάνουν λόγο για «αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας» και μάλιστα προτρέπουν τους βουλευτές που δεν θα ικανοποιήσουν τα αιτήματα των Ενώσεων να παραιτηθούν από το αξίωμά τους, αφού προηγουμένως προβούν σε δήλωση ανεξαρτητοποίησης ώστε να μην είναι δυνατή η αναπλήρωση της έδρας τους.

Πηγή: AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes