Από την μία μας βομβαρδίζουν με τη βία... από την άλλη με φιλανθρωπικά σποτ κατά της βίας, του ρατσισμού, το bullying κ.λπ.


Εντεκάχρονο παιδάκι κλέβει κι οδηγεί αυτοκίνητο. Χρησιμοποιεί τις λέξεις mother fucker, bitch και fuck off που μεταφράζουν σε "Άϊ παράτα με!"... Χτυπάει αστυνομικό στα γεννητικά όργανα κι αυτός ρίχνει γροθιά στο στομάχι του εντεκάχρονου.

Στην ταινία θα ακουστεί πάνω από 80 φορές η λέξη fuck. Βία, πυροβολισμοί, αίματα, ναρκωτικά. Γίνεται παραβίαση ολόκληρου του ποινικού κώδικα και η σήμανση είναι... "Κωμωδία - Κατάλληλο από 14 ετών". 
Και μετά ...οι ίδιοι καναλάρχες που επιβάλλουν τη βία στα κανάλια τους, που επιβάλλουν τη βία στις κερκίδες των ποδοσφαιρικών ομάδων που ελέγχουν, που καταληστεύουν τα Δημόσια Ταμεία στερώντας πολύτιμους πόρους από τους φτωχούς, οι ίδιοι που στήριξαν τα Μνημόνια της καταστροφής... μας βομβαρδίζουν καθημερινά με σποτ φιλανθρωπικής δράσης και κατά της βίας ή του bullying.
Ακριβώς όπως τα λαμόγια της λίστας Λαγκάρντ... μας μιλούν για φορολογική συνείδηση και σοσιαλισμό. Τέτοιο αδιανόητο θράσος χαρακτηρίζει τ' αφεντικά μας...







Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με τα περιεχόμενα του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes