Benjamin Freedman: Ο μεγάλος πολέμιος του Σιωνισμού [Βίντεο]


Επειδή επαναλαμβάνω συχνά τη λέξη "ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ" ...και μπορεί σε κάποιους να φαίνεται παράξενο που αυτή η έννοια συνδέεται με συνταρακτικά γεγονότα, από τον μεσαιωνικό Πόλεμο των Οθωμανών κατά των Βενετών για την Κύπρο, με εντολή του Joseph Nasi) μέχρι τη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και τις γενοκτονίες των Ποντίων και των Αρμενίων ...με εντολή του Μη Τούρκου Kemal...

...αξίζει να δείτε (ακούσετε) την μεταφρασμένη στα Ελληνικά ομιλία ενός πλούσιου Εβραίου επιχειρηματία από τη Νέα Υόρκη (Benjamin Freedman) που όχι μόνο δεν ταυτίστηκε με τα εγκλήματα του Σιωνισμού αλλά τον πολέμησε με όλες του τις δυνάμεις μέχρι τα βαθιά του γεράματα. Φυσικά έγινε στόχος μαζικής επίθεσης από τα ΜΜΕ που όπως θα ακούσετε κι από τον ίδιο ελέγχονται ανέκαθεν από σιωνιστές ή υπηρέτες του σιωνισμού.
Η ομιλία δόθηκε το 1961 ...και αν δίδασκαν στο σχολείο αποσπάσματα από αυτήν ...δεν θα φτάναμε στο σημείο χωρίς επιστροφή που μας έφεραν οι προδότες ιστορικοί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και καλλιτέχνες. 
Όλοι τους ...είναι πόρνες των τοκογλύφων και πρόθυμοι να σκοτώσουν για τα λεφτά... Κι όντως μέχρι σήμερα συνεχίζουν να σκοτώνουν Έλληνες και μη Έλληνες ...για να υπηρετήσουν τα σχέδια της Νέας Τάξης και να πλουτίσουν με το δικό μας αίμα ...την ίδια στιγμή που διαλύεται η ζωή των περισσοτέρων πολιτών.



Για τον Freedman μπορείτε να διαβάσετε κι ΕΔΩ κάποια πράγματα στα Αγγλικά.
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes