Η προπαγάνδα της στρατευμένης δημοσιογραφίας...


Εγκρίθηκε η πώληση πυραύλων και βομβών από τις ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία που βομβαρδίζει ασταμάτητα χωρίς ΚΑΜΙΑ συνέπεια την Υεμένη για λογαριασμό της Νέας Τάξης και του Ισραήλ. 

1,3 δισεκατομμύρια δολάρια το κόστος. 
Οι ΗΠΑ είναι το μέλος του Συμβουλίου ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ του ΟΗΕ ...με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όπλων στον πλανήτη. Οι λύκοι φυλάνε τα πρόβατα ...αλλά ποιος δίνει σημασία. 
Οι Σαουδάραβες σκότωσαν πάνω από 5.000 ανθρώπους στην Υεμένη ...αλλά οι δημοσιογράφοι «πενθούν» μόνο όπου θέλουν και συμφέρει στα ξένα αφεντικά τους.
Όταν οι Σαουδάραβες σκότωσαν 131 ανθρώπους σε γαμήλιο γλέντι ...που ήταν όλοι οι τρύπιοι δημοσιογράφοι που «λύγισαν» για τους νεκρούς Γάλλους; Δεν ήθελαν βέβαια να μας εκνευρίσουν με τους Σαουδάραβες γιατί αρχίζουν να ψωνίζουν στην Ελλάδα και λαδώνουν πολλούς δημοσιογράφους για να τους εγκωμιάζουν στα ΜΜΕ και να υπάρχει θετική αντιμετώπιση. 
Βέβαια δεν φταίνε οι πράκτορες-δημοσιογράφοι ...γιατί αυτοί πληρώνονται ακριβώς για να προπαγανδίζουν ότι συμφέρει στ' αφεντικά τους. Πόρνες της προπαγάνδας είναι και το ξέρουμε. 
Πόσοι από εμάς όμως φροντίσαμε να διαδώσουμε τα εγκλήματα που αυτοί οι πουλημένοι δημοσιογράφοι συγκάλυψαν; 
Πόσοι φροντίσαμε να κάνουμε ΕΜΕΙΣ πρώτη είδηση αυτό που ήθελαν να κρύψουν από τον κοσμάκη; 
Αυτοί πληρώνονται για να μας παραμυθιάζουν ...κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα για να επιβάλλουμε την αλήθεια, να φωτίσουμε το σκοτάδι μέσα στο οποίο μας θέλουν να ζούμε για να παίρνουμε πάντα αποφάσεις ενάντια στα πραγματικά μας συμφέροντα. 
Η άγνοια είναι που μας οδηγεί σε τραγικές επιλογές ...με τη σιγουριά ότι επιλέξαμε το καλύτερο δυνατό.




Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes