Οι μονόπλευρες συμπάθειες και αντιπάθειες της πολιτισμένης Δύσης...


H πολιτισμένη Δύση δεν ενοχλήθηκε ποτέ από τους ανώμαλους αποκεφαλιστές της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ούτε φυσικά από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Ακούσατε ποτέ τους κλόουν της πολιτικής και της Δημοσιογραφίας να αναφέρονται σε ΚΑΘΕΣΤΩΣ (Regime) του Κατάρ ή της Σαουδικής Αραβίας; Ξέρουν ότι η λέξη «καθεστώς» έχει αρνητικό νόημα ...και οι Σαουδάραβες δολοφόνοι είναι ...φίλοι τους. 
Οι γελοίοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί αναφέρθηκαν σε καθεστώς Άσαντ, σε καθεστώς Πούτιν, ακόμα και σε καθεστώς Ερντογάν ...αλλά η λέξη «καθεστώς» δεν ακούστηκε ποτέ αναφορικά με τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ. Δεν θα διαβάσετε ποτέ αρνητική αναφορά για τους τυράννους του Αραβικού κόσμου.
Αυτές οι χώρες είναι χαρούμενα πριγκιπάτα, χαρούμενα Βασίλεια ...κι όταν έρχεται κάποιος κλόουν από αυτούς στην Ελλάδα ...οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες πέφτουν στα τέσσερα. 
Αντί λοιπόν να βομβαρδίσουν τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ για να σταματήσει η τρομοκρατία ...βομβαρδίζουν την πιο πολιτισμένη Αραβική χώρα που είναι η Συρία. 
Κι ενώ ξέρουν ποιοι χρηματοδοτούν την ISIS ...δεν χάνουν ευκαιρία να τους πουλήσουν ακόμα περισσότερα όπλα. Βέβαια πολλές από αυτές τις αγορές είναι και εικονικές προκειμένου να φύγει κρατικό χρήμα σε τράπεζες του εξωτερικού με νομότυπο τρόπο. Δηλαδή ότι κάνουν κι εδώ στην Ελλάδα οι συμμορίες πολιτικών, στρατιωτικών και δημοσιογράφων.


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes