Περιούσιος αρθρογράφος συνδέει τον Ερντογάν με την ISIS...


Δείτε πόσο καλλιτεχνικά συνδέουν τον Ερντογάν με την ISIS αποσυνδέοντας αυτούς που την επινόησαν και την εξόπλισαν. Γράφει ο περιούσιος δημοσιογράφος: "Η Τουρκία θα μπορούσε να διακόψει τις γραμμές τροφοδοσίας της Isis. Γιατί δεν το κάνει;" 

Και προσθέτει:
"Οι ηγέτες της Δύσης θα μπορούσαν να καταστρέψουν την ISIS ...αν απαιτούσαν από τον Ερντογάν να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον των Κούρδων στην Τουρκία και τη Συρία ώστε αυτοί να επικεντρωθούν στον πόλεμο κατά της ISIS".
Δεν ζητάει φυσικά από το Ισραήλ να βομβαρδίσει την ISIS, δεν ζητάει να μην περθάλπει τους αποκεφαλιστές, να μην βομβαρδίζει τους Σύριους και τους Λιβανέζους που πολεμούν την ISIS.
Σαν να μην υπάρχει το Ισραήλ στον πόλεμο κατά των τρομοκρατών.
Το Ισραήλ δεν επέτρεψε ούτε σε έναν πρόσφυγα να περάσει τα δικά του σύνορα όταν η Τουρκία εδώ και χρόνια φιλοξενεί πάνω από δύο εκατομμύρια Σύριους. Δεν πρόσφερε τίποτα στους πρόσφυγες ...αλλά έσωσε τις ζωές πολλών αποκεφαλιστών που ευθύνονται για το προσφυγικό κύμα.
Δεν ζητάει ούτε από τις ΗΠΑ και τη Γαλλία να σταματήσουν να εξοπλίζουν τους τρομοκράτες και να τους βομβαρδίσουν.
Ζητάνε δράση μόνο από τον Ερντογάν και πρακτικά να επιτρέψει στους Κούρδους να ανακηρύξουν αυτόνομο Κουρδιστάν. Τα πετρέλαια της περιοχής ήδη καταλήγουν στο Ισραήλ ...μένει να δημιουργηθεί κράτος Κουρδιστάν που θα νομοθετήσει και θα νομιμοποιήσει τη ληστεία αυτή υπέρ του Ισραήλ.
O αρθρογράφος, εκτός από περιούσιος είναι ΕΠΙΣΗΣ απόφοιτος του London School of Economics των Rothschild.
Πολλές εφημερίδες, χιλιάδες δημοσιογράφοι ...αλλά όλοι έχουν μία μοναδικοί κοινή γραμμή, μία κοινή ατζέντα ...που προωθούν ο καθένας με διαφορετικά προσχήματα και διαφορετικές αιτιάσεις.
Όλοι τους παιδιά των τοκογλύφων.



Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes