Χτίζουν με μαεστρία τον ρατσισμό εναντίον των Μουσουλμάνων


Στις φωτογραφίες βλέπουμε δύο ειδήσεις που αφορούν έναν ανώνυμο βιαστή και δύο επώνυμους παιδόφιλους. Αντί για το όνομα του βιαστή μας ενημερώνουν απευθείας για τη θρησκεία που δήθεν πιστεύει. 

Για τους δύο παιδόφιλους αντίθετα μας αναφέρουν το όνομά τους αλλά σε καμία περίπτωση το θρήσκευμά τους.
Η εφημερίδα αυτή φυσικά πολεμάει τον αντισημιτισμό όπως όλες οι υπηρέτριες των τοκογλύφων.
Βλέπετε με πόση μαεστρία χτίζουν τον ρατσισμό εναντίον των Μουσουλμάνων αποκλειστικά και πόσο προστατευτικοί είναι απέναντι στους περιούσιους οι δήθεν αντιρατσιστές;
Προσοχή λοιπόν γιατί αυτοί που παίζουν με το μυαλό του κοσμάκη ώστε να τον στρέψουν ενάντια στους μουσουλμάνους καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια να κρατήσουν εκτός κάδρου τους μοναδικούς υπεύθυνους της αποσταθεροποίησης ολόκληρου του Αραβικού κόσμου.
Τα εγκλήματα που μπορεί να κάνουν μουσουλμάνοι γίνονται παγκόσμια πρώτη είδηση όπως έκαναν τα ίδια δίκτυα με τον Αλέξη Γρηγορόπουλο. 
Δηλαδή το ασήμαντο από πλευράς στατιστικής μεμονωμένο έγκλημα ενός ψυχανώμαλου γίνεται σκόπιμα μία τεράστια είδηση. 
Η προσχεδιασμένη δολοφονία 576.000 μωρών στο ΙΡΑΚ ...ΜΕΤΑ το τέλος του πολέμου ...γίνεται άρθρο μερικών γραμμών στις πίσω σελίδες της New York Times χωρίς φυσικά αναφορά στο θρήσκευμα όσων ευθύνονται για τη γενοκτονία των άμαχων Ιρακινών. 
Για τους 3 νεκρούς της Marfin επίσης κανένα ενδιαφέρον... Κανείς δεν θυμάται πλέον ούτε τα ονόματα των νεκρών γιατί απλά ήταν θύματα πληρωμένων πρακτόρων.





Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes