Με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ ...καταστρέφεται ο κόσμος


Ο Καντάφι, η Λιβύη και εκατοντάδες χιλιάδες Λίβυοι θα ζούσαν μια χαρά αν οι δολοφόνοι του ΝΑΤΟ και οι μισθοφόροι αποκεφαλιστές του Ισραήλ δεν είχαν στήσει την θεατρική παράσταση της "Αραβικής Άνοιξης" που προκάλεσε την αποσταθεροποίηση των Αραβικών Χωρών και το τεράστιο προσφυγικό κύμα. 

Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα και καμία απολύτως επίδραση είτε είσαι υπέρ είτε κατά των ξένων ...όταν αποδέχεσαι σαν καθυστερημένος τη χρηματοδότηση και την υπακοή στο ΝΑΤΟ.
Είναι σαν να επιτρέπεις να γκρεμίσουν το φράγμα δίπλα στην πόλη σου, πνίγεσαι στο νερό και μετά διαδηλώνεις κατά της υγρασίας.
Οι φυλλάδες και οι πράκτορες δημοσιογράφοι της Νέας Τάξης φροντίζουν σε κάθε περιγραφή εγκληματικής πράξης να τονίζουν την καταγωγή και το θρήσκευμα των δραστών, ώστε υποσυνείδητα να καλλιεργήσουν τον ρατσισμό και να μείνουν εκτός κάδρου οι επικυρίαρχοι, τα γουρούνια του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ.
Φανταστείτε στη Νικολούλη οι αναφορές στα εγκλήματα Ελλήνων να άρχιζαν με φράσεις όπως: "Ελληνορθόδοξη μάνα σκότωσε κι έκαψε το γιο της στη Σιάτιστα", "Νεαρός Πόντιος Ελληνορθόδοξος σκότωσε την αγαπημένη του και την έκοψε κομματάκια στη Βέροια" κλπ.
Τόσο γελοία κι εκ του πονηρού είναι η αναφορά στο θρήσκευμα ενός εγκληματία.
Διαβάζουμε ανάμεσα στη γελοία προπαγάνδα του Πρώτου Θέματος της Μοσάντ, ότι το ΝΑΤΟ βομβάρδισε το κονβόι του Καντάφι. 
>>>Ο Καντάφι λίγες ημέρες πριν είχε κάνει την τελευταία του απόπειρα να αποδράσει από τον στενό κλοιό των επαναστατών, όμως οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ τον αντιλήφθηκαν και βομβάρδισαν τον κομβόι των 150 αυτοκινήτων με τα οποία προσπαθούσε να διαφύγει από την Σύρτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να τον πιάσουν οι εξεγερμένοι να κρύβεται σε ένα υπόγειο τσιμεντένιο καταφύγιο.<<<
Ο αριστερός Κοτζιάς χόρευε σαν τον Γουίνι The Pooh σε εκδήλωση του ΝΑΤΟ κι ο Καμμένος υπέγραψε να δώσει 500.000.000 ματωμένα ευρώ για το ΝΑΤΟ.
Ο λογαριασμός ήρθε με το Ασφαλιστικό.





Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes