Τα μασκαρεμένα κτήνη της αριστεράς και της δεξιάς...


Στην αρχή οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι Μοναρχικοί ήταν οι σύμμαχοι του ΚΚΕ ...ενάντια στον φασισμό. Όταν τα χάλασαν στη μοιρασιά ...οι Αμερικανοί έγιναν «αλλόθρησκοι αράπηδες» και «βιαστές» ανυπεράσπιστων μητέρων με μωρά παιδιά. Οι Άγγλοι έγιναν ξαφνικά μοναρχο-φασίστες. Ενώ πρώτα ήταν μοναρχο-αντιφασίστες.

Οι δε κομμουνιστές έγιναν από ελευθερωτές της Ελλάδας ...εθνοπροδότες που ΔΕΝ πολέμησαν τους Γερμανούς αλλά ήθελαν να μας υποδουλώσουν στη Σοβιετική Ένωση.
Ο Σκόμπυ σκότωσε και άμαχους Έλληνες αλλά γι' αυτούς δεν έγιναν ούτε μνημεία, ούτε καταθέσεις στεφάνων. 
Αυτό που έγινε στην Ελλάδα ...ήταν ότι οι πράκτορες των Αμερικανών και των Άγγλων με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ» και οι πράκτορες των Σοβιετικών με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ» ...αιματοκύλησαν τους Έλληνες και ισοπέδωσαν τη χώρα μέχρι να πάρουν απόφαση ποιος θα ήταν τελικά ο παντοδύναμος και μοναδικός νταβατζής μας. 
Τα ίδια τζάκια πρακτόρων των ξένων νταβατζήδων συνεχίζουν να παριστάνουν τους αριστερούς και δεξιούς «πατριώτες», στους οποίους οφείλουμε τιμές, σεβασμό, συντάξεις κλπ. 
Σεβασμό που κέρδισαν σφάζοντας κι αποκεφαλίζοντας παραδειγματικά όσους θεωρούσαν εχθρούς ...των ξένων αφεντικών τους. Και καρδιές ξερίζωναν, και μάτια έβγαζαν κι αυτιά έκοβαν.
Και δεν ήταν ούτε μουσουλμάνοι, ούτε τριτοκοσμικοί κανίβαλοι... Ήταν όλοι «πατριώτες» και «δημοκράτες»... 
Αυτής της «ποιότητας» κτήνη κυβερνούν συνήθως τους ανθρώπους. 
Τέτοιοι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν την εξουσία και να την διατηρήσουν, γιατί απλά είναι αδίστακτοι και κανένας φυσιολογικός άνθρωπος με στοιχειώδη ανθρωπισμό μέσα του δεν μπορεί να τους αντιπαρατεθεί. 
Μην σας ξεγελούν τα σακάκια και τα χαμόγελα. 
Μασκαρεμένα κτήνη είναι που θα σκότωναν και τη μάνα τους για τα λεφτά και την εξουσία. 
Δήθεν υπηρέτησαν τον Λαό, τη Δημοκρατία και την Ελλάδα ...κι όλα για τη μεγάλη μάσα έγιναν και για την εξυπηρέτηση των ξένων συμφερόντων.
Και στις μέρες μας πάλι σκότωσαν χιλιάδες πολίτες, κατέστρεψαν εκατομμύρια νοικοκυριά ...κι είναι ακόμα εκεί να παριστάνουν τους σωτήρες γράφοντας εξυπνάδες στο Twitter.






























Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes