Κινητοποιήσεις υπάρχουν μόνο εάν τις επιβάλει το ...σύστημα


Αντί να τοποθετούν οι εργαζόμενοι δικούς τους ανθρώπους στα συνδικάτα ...αφήνουν στα κόμματα να αποφασίζουν ποιος θα εκπροσωπεί τους εργαζόμενους... κι αναλόγως την περίσταση τα κόμματα δίνουν εντολή για την εξαφάνιση των απεργών και των «Αγανακτισμένων».

Το 2012 όταν οι γαλαζοπράσινοι ρουφιάνοι έσφαζαν τους Έλληνες με νέους φόρους, ο Τσίπρας είχε δώσει σήμα να μην διαδηλώσει κανείς. Ήρθε η σειρά του να μας σφάξει... και εννοείται ότι και πάλι δεν κουνήθηκε φύλλο. 
Αν το ίδιο το σύστημα δεν οργανώσει μία κινητοποίηση... αυτή δεν συμβαίνει ποτέ. 
Κι αφού εξασφαλίστηκαν από τον Τσίπρα τα συμφέροντα των τοκογλύφων ...η ΝΔ στήνει «επανάσταση» Βορείων Προαστίων και κατόπιν εορτής, για να δείξουν οι τηλεοράσεις στους προβληματισμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ...ότι οι Έλληνες στρέφονται πλέον στον σωτήρα Μητσοτάκη.
Αντί να βάλουν φωτιά στα έδρανα για να σταματήσουν την «καταστροφή» ...καλούν τον κόσμο να κατέβει στο Σύνταγμα να κουνήσει σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Και θα βρεθούν χιλιάδες λαμόγια που δήθεν ξέχασαν ΠΟΙΟΙ εξουσιοδότησαν με την ψήφο τους τον Τσίπρα να πάρει αυτά τα μέτρα ...τον Ιούλιο του 2015.





Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes