Οι υποκριτές της Νέας Τάξης «ενοχλούνται» από τη γύμνια

Ο ένας χαϊδευόταν μέσα στο δικό του αυτοκίνητο... και τον συνέλαβαν. Η άλλη έκανε γιόγκα με ακάλυπτο στήθος στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και τη συνέλαβαν. Ο άλλος έκανε γυμνός βόλτα στον Βόλο και συνελήφθη και ο τελευταίος έκανε διαλογισμό γυμνός στην αυλή του σπιτιού του και πάλι συνελήφθη. 

Πηγή: evros24.gr

Πηγή: flashnews.gr

Πηγή: altsantiri.gr

Πηγή: enikos.gr

Η γύμνια όπως βλέπουμε, ακόμα κι αν κάποιος δεν έχει ακουμπήσει ούτε μυρμήγκι, αποτελεί παράπτωμα σύμφωνα με τους υπάρχοντες νόμους που ΔΕΝ θεσπίσαμε εμείς ...ούτε ρωτηθήκαμε ποτέ με κάποιο σχετικό δημοψήφισμα.

Με αυτούς τους νόμους περί προσβολής δημοσίας αιδούς και περί ακόλαστων πράξεων ...που δεν ψηφίσαμε εμείς... δεν θέλει να ασχοληθεί ούτε η «προοδευτική» αριστερά... δηλαδή η ίδια εξουσία που πέρασε άρον-άρον νόμους για παντρειές ομοφυλοφίλων που επίσης δεν απαίτησε ποτέ η κοινωνία.

Νόμους που εφάρμοσε σε ασήμαντες περιπτώσεις αλλά δεν εφάρμοσε στο Σύνταγμα ...όταν κάποιοι «περήφανοι» καθάριζαν το παχύ τους έντερο ...με το δάχτυλο.



Αυτή λοιπόν η «προοδευτική» κυβέρνηση-συμμορία που συλλαμβάνει μία γυμνόστηθη ...επειδή ήταν γυμνόστηθη στο πάρκινγκ του αεροδρομίου κι όχι σε παραλία ...είναι η ίδια παρέα που διοργάνωνε πριν λίγο καιρό ...κινήματα (!) υπέρ του δημοσίου θηλασμού!

Τι καλοί άνθρωποι που ήταν τότε βρε;
Πόσο νοιάζονται για τα μωρά;
Για τη σωστή ανάπτυξή τους με το μοναδικής θρεπτικής αξίας μητρικό γάλα;
Πως δεν το σκεφτήκαμε εμείς νωρίτερα και το σκέφτηκαν τα πρωτοπόρα λαμόγια της πολιτικής άραγε; 


Πηγή; protothema.gr

Είναι που, ως γνωστόν, εμείς οι αιμοδότες του Συστήματος, είμαστε σκοταδιστές, φονταμενταλιστές, φασίστες κι οπισθοδρομικοί.

Αντίθετα οι βρικόλακες, όλα τα πεινασμένα, μυθομανή, κλεπτομανή και κρατικοδίατα λαμόγια της πολιτικής ...θέλουν να μας ...διαφωτίσουν και να μας εκμοντερνίσουν!...

Να μας εξυψώσουν από τον πάτο της διανόησης και να μας βγάλουν από τον βούρκο του ιδεολογικού Μεσαίωνα μέσα στο οποίο κολυμπάμε!

Αυτοί οι αδίστακτοι απατεώνες που φορολογούν και ληστεύουν φτωχούς κι ανέργους με αποτέλεσμα τα παιδιά τους να λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία... καίγονται (!) για το δικαίωμα στον δημόσιο θηλασμό! Μη γελάτε! Δεν τους πιάνει ύπνος λέμε!

Η τεράστια υποκρισία της εξουσίας ...πάλι μπροστά μας. 

Οι ψυχροί εκτελεστές των φτωχών ...δήθεν ανησυχούν για την υγεία των μωρών!

Ταυτόχρονα όμως προωθούν και την υιοθεσία παιδιών από gay ζευγάρια.



Σ' αυτήν την περίπτωση δεν τους απασχολεί η υγεία των μωρών που δεν θα θηλάσουν καθόλου μητρικό γάλα και θα μεγαλώσουν μακριά από τη βιολογική τους μητέρα στα χέρια δύο αντρών που η φύση δεν τους προόρισε ποτέ γι' αυτόν τον ρόλο.

Το υπέρτατο δικαίωμα του μωρού στον μητρικό θηλασμό ισχύει όπως κι όποτε βολεύει τη Νέα Τάξη...όπως και η προσβολή της Δημοσίας Αιδούς.

Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτό το υποκριτικό ενδιαφέρον των εξουσιαστών για τον θηλασμό αφού αποδεδειγμένα δεν δίνουν μία για τη Δημόσια Υγεία και δίνουν τα πάντα για τους ξένους τοκογλύφους;

Μήπως και πάλι στοχεύουν στο θρησκευτικό αίσθημα, στους κανόνες ηθικής που προωθούν όλες οι θρησκείες πρακτικά; 

Αυτές πρωτοστατούν στη θέσπιση κανόνων ηθικής και προτείνουν ακόμα και το πως πρέπει να ντύνονται οι άνθρωποι για να μην κολάζουν και βάζουν πονηρές σκέψεις στους άλλους.

Για τους εξουσιαστές ...κορυφαίο έγκλημα είναι το να μην πληρώσεις τους τοκογλύφους. Έγκλημα είναι να μην καταβάλλεις το αίμα που απαιτούν τα αφεντικά ... υπό τη μορφή φόρων.

Μόνο αυτά είναι λόγοι να σε βάλουν φυλακή, να σε πετάξουν έξω από το σπίτι σου, να σου κατασχέσουν ρούχα κι αυτοκίνητα και να αφήσουν τα παιδιά σου να πεινάσουν. Όλα τα άλλα ...κατά κάποιο τρόπο συγχωρούνται.

Χιλιάδες άνθρωποι τρέχουν στα συσσίτια ...παιδάκια που λιποθυμούν από την πείνα ...και οι «φιλάνθρωποι» της εξουσίας ...νομοθετούσαν για τα αποτεφρωτήρια, τα σύμφωνα συμβίωσης, την προσευχή στα σχολεία, την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών. Θέματα εντελώς δευτερεύοντα και τριτεύοντα για μία χώρα που βυθίζεται όπως ο Τιτανικός... που εκατομμύρια άνθρωποι δεν ξέρουν τι θα ταΐσουν τα παιδιά τους την επόμενη μέρα.

Οι διαταγές ...είναι διαταγές κι η ατζέντα της Νέας Τάξης είναι πάνω από όλα.

Και αντί να θεωρούνται ανώμαλοι και ψυχασθενείς οι συγκεκριμένοι δολοφόνοι της κοινωνίας, αυτοί οι κλέφτες και serial killer της Βουλής ...θεωρούνται ανώμαλοι αυτοί που εθεάθησαν γυμνοί από κάποιους περαστικούς. Και μπορεί να είναι ανώμαλοι κάποιοι ...μπορεί να είναι κι απλά αδαείς...

__________________

Σημείωση: Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Δημόσιο Θηλασμό και εγώ θα προσπερνούσα αδιάφορα μπροστά από μία μάνα που θηλάζει για να μην διακοπεί αυτή η ιερή στιγμή για το μωρό.

Όμως με τόσους ανώμαλους που υπάρχουν στην κοινωνία ...που είναι πολύ περισσότεροι από τα διαθέσιμα όργανα τάξης ...το πιο πιθανό είναι μία μάνα, εμφανίσιμη ίσως, να δεχτεί άμεσα σεξουαλική παρενόχληση και θα πρέπει να το αντιμετωπίσει μόνη της. Με λίγα λόγια ...δεν θα το πρότεινα στη γυναίκα μου γνωρίζοντας πόση καφρίλα συντηρεί το σύστημα στην κοινωνία για να εξυπηρετεί τα συμφέροντά του.


Ούτε περιμένω να εξαφανιστούν οι ανώμαλοι από την κοινωνία στο εγγύς μέλλον. Άλλωστε η τηλεόραση όλη μέρα... ανώμαλους προβάλλει και προωθεί... και φυτεύει στα μυαλά των ανθρώπων απίστευτα άρρωστες εικόνες βίας που κατόπιν λειτουργούν ως οδηγός «έκφρασης» για κάποιους που απολαμβάνουν τη βία.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes