Με μολύβι στις αγγλικές κάλπες για να μην εκπλαγούν οι τοκογλύφοι...


Άγγλοι καταγγέλλουν ότι τους υποχρέωσαν να χρησιμοποιήσουν Μολύβι στο Δημοψήφισμα. Κι όντως στις κάλπες είναι διαθέσιμα ΜΟΝΟ μολύβια αλλά ο καθένας μπορεί να ψηφίσει με το δικό του στυλό ή μολύβι. 

Υπήρξε κινητοποίηση ώστε ο κόσμος να χρησιμοποιήσει τα δικά του μαύρα στυλό προκειμένου να ΜΗΝ μπορέσουν να αλλάξουν το αποτέλεσμα οι καταμετρητές. 
Όταν στην Αλβανία χρησιμοποιήθηκε μολύβι στην Απογραφή του Πληθυσμού... οι Έλληνες βουλευτές έκαναν ερωτήσεις στη Βουλή γεμάτοι αγωνία για την ορθότητα των αποτελεσμάτων... 
Όταν και στην Απογραφή του Ελληνικού Πληθυσμού χρησιμοποιήθηκε επίσης μολύβι... οι Έλληνες βουλευτές έκαναν... τις πάπιες. 
Απογραφή ή Δημοψήφισμα με Μολύβι... Τόσο απλό κι αποτελεσματικό για το σύστημα που αποδεικνύει τον άριστο έλεγχο που έχει το Σύστημα στα πράγματα αλλά και το πόσο αδαείς μας θεωρεί ...ή είμαστε. 
Κάποιος είχε πει ότι όσο πιο φανερή είναι η απάτη κι η συνωμοσία τόσο πιο δύσκολο γίνεται να την αντιληφθούμε. 
Κάποτε όταν ο ασήμαντος Γιωργάκης Παπανδρέου μίλησε για δημοψήφισμα (σχετικό με τα Μνημόνια)... μας είπαν ότι κατέρρευσαν τα Χρηματιστήρια και σε λίγο καιρό ...τον ανέτρεψαν κι ανέλαβαν οι ίδιοι οι τοκογλύφοι τη διακυβέρνηση της χώρας μέσω του Παπαδήμου. 
Σήμερα που η Αγγλία, μία παγκόσμια οικονομική δύναμη, μπορεί να προκαλέσει την κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης... δεν κουνήθηκε φύλλο στα Χρηματιστήρια. 
Υπάρχει περίπτωση να υπερισχύσει σε ψήφους η έξοδος από την ΕE και να εκπλαγούν οι τοκογλύφοι; 
Υπάρχει περίπτωση η Δημοκρατία να βγάλει αποτελέσματα που να μην συμφέρουν τους επικυρίαρχους;























Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes