Με εντολή Πρεσβείας: "Θεόπνευστες" δηλώσεις από τον άθρησκο σύντροφο Κουτσούμπα


Σαν πέσει σύρμα από την Πρεσβεία για μαζική προπαγάνδα ...σχίζουν τα ιμάτιά τους ακόμα και οι άθρησκοι-άθεοι-άεθνοι διεθνιστές Μαρξιστές-Λενινιστές-Τροτσκιστές. Δεν τους ενόχλησε η κατάργηση των Θρησκευτικών αλλά η ανάγνωση του Κορανίου εντός ενός χώρου που λειτουργεί νόμιμα πλέον ως Μουσείο.

Γράφει σχετικά "iefimerida":



Ως ένα κρίκο σε μία αλυσίδα προκλήσεων χαρακτήρισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας την ανάγνωση του Κορανίου μέσα στην Αγία Σοφία.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ έκανε λόγο για ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, που προκαλεί δέος στον επισκέπτη με το κάλλος και την ιστορική φόρτισή του. «Δεν σέβεται η τουρκική αστική τάξη αυτή την κληρονομιά, ούτε τους ανθρώπους που σκέπτονται διαφορετικά ή πιστεύουν σε κάτι άλλο», σχολίασε και πρόσθεσε ότι απαιτείται μεγάλη προσοχή σε αυτά τα θέματα.
«Η απάντηση δεν μπορεί να είναι η έξαρση του ρατσισμού και του εθνικισμού», τόνισε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, εγκαλώντας όσους επιδίδονται σε τέτοιες πρακτικές ότι «παίζουν παιχνίδια εις βάρος του ελληνικού λαού».
«Φαντασθείτε να έλεγε κάποιος το ''Χριστός Ανέστη'' στο Μπλε Τζαμί, τι θα έλεγε τότε η τουρκική αστική τάξη και οι φίλοι της στην κυβέρνηση;», πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας, σημειώνοντας ότι οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.
Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της αναθεώρησης του Συντάγματος, χαρακτήρισε τη συζήτηση ως αποπροσανατολιστική, προκειμένου «να μην βλέπει ο λαός αυτά που πληρώνει σήμερα και αυτά που έρχονται το φθινόπωρο».
Μιλώντας για την απευθείας εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε ότι αυτό συνιστά αλλαγή του πολιτικού συστήματος, όμως «δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σε ότι αφορά την εργατική τάξη». Μία τέτοια εξέλιξη θα δώσει υπερεξουσίες σε ένα πρόσωπο, πρόσθεσε και σημείωσε ότι «υλοποιώντας (ο ΠτΔ) αντιλαϊκές πολιτικές, θα είναι αρνητικό για τον λαό» και πως αυτή η εξέλιξη θα είναι «επίφαση δημοκρατίας που είναι δημοκρατία για τους λίγους, αυτούς που κατέχουν την πραγματική εξουσία».
Σε ότι αφορά το εκλογικό σύστημα, ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι πάγια θέση του ΚΚΕ είναι η καθιέρωση της άδολης απλής αναλογικής, τουτέστιν, «η ψήφος να μεταφράζεται σε έδρες στην βουλή, χωρίς μπόνους, χωρίς πλαφόν 3% και χωρίς κατάτμηση εκλογικών περιφερειών».
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για το Σύνταγμα, το χαρακτήρισε ως κοροϊδία και υποκρισία.




ΑΖ: Επίσης ο Γενικός Γραμματέας με την "θεόπνευστη δήλωσή" του, δεν φαίνεται να ενοχλήθηκε όταν οι "συμπατριώτες" του μετέτρεψαν το Χαμζά Μπέη Τζαμί ή άλλως "Αλκαζάρ" σε σινεμά προβολής πορνό ταινιών με καθημερινές παραστάσεις δύο έργων σεξ... αλλά και κάποιο φεγγάρι live sex show... ούτε και να αναρωτήθηκε ποτέ τι αισθάνονταν οι μουσουλμάνοι γείτονές του για το βέβηλο της υπόθεσης αυτής.




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes