Ο λόγος που απέτυχε το πραξικόπημα στην Τουρκία

Το πραξικόπημα κατά του Προέδρου της Τουρκίας R. T. Erdogan ήταν καταδικασμένο να αποτύχει, και ο λόγος απλός...

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*


Στην Τουρκία χωρίς την συμμετοχή των Κεμαλικών, ειδικότερα των σκληροπυρηνικών ομάδων του MHP γνωστών με την ονομασία Ülkü Ocakları* δηλαδή «Γκρίζοι Λύκοι», σε τέτοιες δράσεις όπως το Πραξικόπημα της Παρασκευής 15/07/2016, για όσους γνωρίζουν, ήταν αδύνατον να πετύχει, και να νικηθεί ο κόσμος του Προέδρου της Τουρκίας R. T. Erdogan.


Παρεμπιπτόντως, προβλέπεται να προκύψει νέα «Tansu Çiller» στο MHP πολύ σύντομα!
Μάλιστα, όπως πληροφορήθηκα, είχε δοθεί εντολή σε σκληροπυρηνικές ομάδες «Γκρίζων Λύκων» της Κωνσταντινούπολης να δράσουν κατασταλτικά, κατά των πραξικοπηματιών το βράδυ τη Παρασκευής 15 Ιουλίου 2016.


Η παρακάτω φωτογραφία τα αποδεικνύει όλα. (Προσοχή σκληρή εικόνα)



Πληροφοριακά
  • *Ülkü Ocakları δηλαδή «Γκρίζοι Λύκοι», γνωστοί και από την συμμετοχή τους στο σχέδιο Ergenekon, μεταξύ πολλών άλλων δράσεων στην Τουρκία, εδώ και πολλά χρόνια, ακόμα και στο εξωτερικό!
  • Έχουν στις ομάδες τους, για τον σκοπό τους, περισσότερους από 500.000 «δηλωμένους στρατιώτες» έτοιμους για όλα, και άλλους για δύσκολες αποστολές ...που δεν γνωρίζει κανείς τον αριθμό.
  • Ο μόνος γνωστός αριθμός είναι το επίσημο 3.6%, γενικό ποσοστό που έλαβε στις Βουλευτικές εκλογές.
  • Οι «Γκρίζοι Λύκοι» μόνο στις ομάδες στην Γερμανία εκτιμάτε ότι ξεπερνούν τα 10.000 άτομα.
  • Πολλά από τα μέλη τους κατέχουν εξέχουσες θέσεις στις Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας (MIT), στον στρατό, ναυτικό, αεροπορία και αστυνομία.

Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF το οποίο το βρήκαμε εδώ:

* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ. 


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes