Ατελείωτες οι παραβιάσεις στο Αιγαίο από τους Τούρκους... Σσσσ... κοιμάται το ΥΕΘΑ!


Οι Λιμενικές αρχές και το Πεντάγωνο της χώρας μας αποκρύπτουν το θράσος των Τούρκων που έχουν γίνει οι «κυρίαρχοι» των θαλασσών και των ουρανών, παραβιάζοντας «αισχρά» και παράφορα τα εναέρια και θαλάσσια σύνορα της χώρας μας.

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Παρότι η τουρκική φρεγάτα F490 στις 25/07/16 αποχώρησε από την θάλασσα της Σύμης, αφού πρώτα έκανε μία κοντινή νυχτερινή πλεύση βόρεια της Κω, επέστρεψε περνώντας από το στενό της Σύμης κατευθύνθηκε ΝΝΑ, βρίσκεται αγκυροβολημένο από το μεσημέρι της 26/07/2016 στον τουρκικό ναύσταθμο του Aksaz.    



Στις 25 Ιουλίου 2016 οι Τουρκική ακτοφυλακή, και η αεροπορία του Τουρκικού Ναυτικού διενεργούσαν με το «δάκτυλο στην σκανδάλη» ελέγχους στα σκάφη που έπλεαν στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κω και Ρόδου, πραγματοποιώντας ελέγχους μέσα στα Ελληνικά χωρικά ύδατα… και όλοι οι υπεύθυνοι-"γιουσουφάκια", μας το απέκρυψαν.


Εδώ το τουρκικό σκάφος ακτοφυλακής με διακριτικά TCSG 310 διενεργεί έλεγχο σε ιδιωτικό σκάφος με Αμερικανική Σημαία ανοικτά της Ρόδου στα Ελληνικά χωρικά ύδατα
Οι Έλεγχοι των Τούρκων συνεχίστηκαν καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας και με την χρήση ελικοπτέρων του Ναυτικού.


Εδώ το τουρκικό σκάφος ακτοφυλακής με διακριτικά TCSG 310 διενεργεί έλεγχο σε τουριστικό σκάφος με Τουρκική Σημαία ανοικτά της Ρόδου. Μαζί με το TCSG 310 επιχειρούσε και το υπερταχύπλοο TCSG 14 (+65 kn)
Σταματούσαν για έλεγχο όλα τα διερχόμενα σκάφη από τα στενά Κώ-Bodrum, Σύμης-Datca, Ρόδου-Marmaris, πλην των εμπορικών.

Τουρκία 26.07.2016
Στην Τουρκία έχουν συλληφθεί ακόμα 4 κομάντος κατά την διάρκεια των ερευνών των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας στην περιοχή της Μούγλας στο Μαρμαρίς.



Από τους 16 αρχικά που διέφευγαν την σύλληψη, συνολικά έχουν συλληφθεί 7 με αποτέλεσμα να τους «λείπουν» άλλοι 9 κομάντος από τις ομάδες που έλαβαν μέρος στην απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου της Τουρκίας R. T. Erdogan στο ξενοδοχείο Mares, με την έναρξη του πραξικοπήματος.
Ο πιο απομακρυσμένος από τους Τούρκους κομάντος, βρέθηκε 22 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο του ξενοδοχείου Mares, κρυμμένος κάτω από μία γέφυρα.



Στην Τουρκία κινδυνεύει η ζωή σου σε τυχόν συνωνυμία, μετά το πραξικόπημα
Ο Τούρκος ΥΕΘΑ στην πρεμούρα του να μην τον κατηγορήσει κανείς και βρεθεί σε κανένα μπουντρούμι κάνει μεγάλες προσπάθειες να μοιάσει του δικού μας… «πάρε με τηλέφωνο 24:40»
Στην προσπάθεια του να συλλάβει τους Τούρκους κομάντος που έλαβαν μέρος στην απόπειρα δολοφονίας του προέδρου R. T. Erdogan και που διαφεύγουν την σύλληψη για 13η ημέρα σήμερα 28/07/2016.
Προκειμένου να «καλυφθεί» η λίστα με τα ονόματα των Τούρκων κομάντος που διαφεύγουν, συλλαμβάνει ακόμα και συνονόματους!
Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται με αποδείξεις, παρότι τις ομολογούν οι Τούρκοι, θέλουν τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις να επιχειρούν ακόμα και σε δικά μας νησιά, για την ανεύρεση όσων διαφεύγουν.

Εδώ τουρκικό έγγραφο 26/07/2016, που επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω, περί λάθος συλλήψεων λόγο συνωνυμίας.



27.07.2016 Ανανεωμένο φωτογραφικό υλικό των Τούρκων Κομάντος που διαφεύγουν τη σύλληψη



Τα παραπάνω άρθρα του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορούν σε μορφή PDF και τα βρήκαμε εδώ:

* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes