Έτσι γλεντούν οι Τούρκοι τα γιουσουφάκια που μας κυβερνούν...


Με 40μετρο Ωκεανογραφικό σκάφος οι Τούρκοι σουλατσάρισαν σήμερα το πρωί στα ελληνικά χωρικά ύδατα στη θαλάσσια περιοχή της Σύμης.

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Μόνο για καφέ… δεν έκαναν στάση στην Σύμη οι Τούρκοι με το 40μετρο Ωκεανογραφικό σκάφος τους R/V TÜBİTAK Marmara σήμερα το πρωί (20.08.2016-10:00).Το τουρκικό Ωκεανογραφικό σκάφος R/V TÜBİTAK Marmara έκανε πλόες στα ελληνικά χωρικά ύδατα, στην θαλάσσια περιοχή της Σύμης, πλέοντας μόλις λίγα μέτρα από την νησίδα Νίμος, που βρίσκεται ακριβώς στο βόρειο άκρο της Σύμης, εμπεδώνοντας ότι το Αιγαίο δεν έχει σύνορα και ότι ανήκει στα ψάρια του… την σημαία την πήρε ο άνεμος και ο κάθε Ηλιάκης ήταν κορόιδο!Το σκάφος του Λιμενικού κάνει οικονομία σε καύσιμα, εργατοώρες και ανταλλακτικά.Το τουρκικό Ωκεανογραφικό σκάφος R/V TÜBİTAK Marmara είναι ιδιοκτησίας του τουρκικού τεχνολογικού κέντρου ερευνών (TÜBİTAK), είναι ένα σχετικά νεόδμητο πλοίο (ημερ. καθέλκυσης 17.02.2013) φέρει εξελιγμένης τεχνολογίας συστήματα ναυσιπλοΐας και σόναρ, έχει 12μελές πλήρωμα, και ικανότητα 11 επιστημόνων σε 3 διαφορετικά εργαστήρια επι του πλοίου.


Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF και το βρήκαμε εδώ:

* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes