Ψήφισαν και οι Βέλγοι... εγκρίθηκε η CETA


Εμάς δεν μας ρωτάει κανείς. Οι κλόουν της κυβέρνησης λένε «ΝΑΙ» σε όλα ...χωρίς καν να διαβάσουν τι υπογράφουν. Όσο πιο υπάκουοι είναι, τόσο πιο μεγάλη καριέρα θα κάνουν και μόλις φύγουν από το προσκήνιο, τα ΜΜΕ τους ξεχνούν, ώστε να τους ξεχάσουμε κι εμείς και να μην θυμόμαστε πλέον ποιοι υπέγραψαν τη σκλαβιά μας.


Σχετικό άρθρο δημοσίευσε το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ":


Οι βουλευτές της Βαλονίας, υπερψήφισαν την συμφωνία εμπορίου ΕΕ-Καναδά με 58 ψήφους υπέρ και πέντε κατά

Το περιφερειακό Κοινοβούλιο της γαλλόφωνης Βαλονίας ψήφισε σήμερα υπέρ της συμφωνίας εμπορίου ΕΕ-Καναδά, λύνοντας το αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί μετά τις αντιδράσεις εναντίον της που κινδύνευαν να βυθίσουν τη συμφωνία στο σύνολό της.
Οι βουλευτές της Βαλονίας, που ήσαν σημαιοφόροι της αντιπολίτευσης στην Γενική Συμφωνία Οικονομικών κι Εμπορίου (CETA), υπερψήφισαν το νέο αναθεωρημένο κείμενο με 58 ψήφους υπέρ και πέντε κατά.
Στο σύνολό τους οι 28 κυβερνήσεις των χωρών μελών της ΕΕ υποστηρίζουν την υπογραφή της CETA, της οποίας οι υπέρμαχοι υποστηρίζουν ότι θα αυξήσει κατά 20% το εμπόριο, όμως η κεντρική κυβέρνηση του Βελγίου δεν είχε κατορθώσει έως σήμερα να δώσει την συγκατάθεσή της επειδή όφειλε να έχει εγκριθεί το κείμενο από τις ομόσπονδες περιφέρειες.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes