12ωρη ιδεολογική προπαγάνδα στα παιδιά υπόσχεται η κυβέρνηση


Να απασχολούνται "δημιουργικά" τα παιδιά στα σχολεία μέχρι τις 8 το βράδυ, για να μπορούν οι χαμηλόμισθοι γονείς τους να δουλεύουν όλη μέρα με μισθούς Κίνας προνοεί η κυβέρνηση.

Της Αικατερίνης Παπαδοπούλου

Η εξαγγελία της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώς Φωτίου περί ίδρυσης  Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) που θα λειτουργούν μέσα στα σχολεία σημαίνει δύο τινά:
1. Η Κυβέρνηση στοχεύει στο να αποκόψει τα παιδιά από τους γονείς τους μέσω της 12ωρης παραμονής τους στα σχολεία, και να τα κάνει να νιώθουν ως μέλη ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, όπου τον γονεϊκό ρόλο έχει η εκάστοτε συστημική εξουσία. Έτσι, μέσω των "
Κέντρων Συστημικής Αποχαύνωσης" σκοπεύει να τα μετατρέπει σε πειθήνιους πολίτες, αποκομμένους από τις οικογενειακές ρίζες τους, τουτέστιν τις οικογενειακές παραδόσεις, τις ηθικές, κοινωνικές, πολιτικές αξίες που δύνανται να μεταδώσουν τα μέλη της παραδοσιακής οικογένειας μεταξύ τους. Αυτός ο ρόλος της οικογένειας θα αντικατασταθεί από την προπαγάνδα υπέρ των "δυτικών" και "δημοκρατικών" "χαλαρών" ηθών και αντι-αξιών, της ανοχής οποιασδήποτε εξωευρωπαϊκής διαφορετικότητας και οποιασδήποτε σεξουαλικότητας, της παγκοσμιοποίησης, της αλληλεγγύης για τους "πρόσφυγες" και τους "μετανάστες", την απόρριψη της εθνικής ταυτότητας, τη δαιμονοποίηση κάθε διαφορετικής ιδεολογίας όπως ο εθνικισμός, κ.λπ.
2. Στο άμεσο μέλλον οι οικονομικά ασθενείς γονείς θα είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται τις ίδιες ώρες για ακόμη χαμηλότερες απολαβές, τουτέστιν θα μας επιβάλλουν εργασιακό καθεστώς Κίνας. Άρα θα δημιουργηθεί η ανάγκη στο χρονικό διάστημα αυτό τα παιδιά τους να βρίσκονται σε "ασφαλές" περιβάλλον, καθόσον το Σύστημα "Υγείας" "φροντίζει" οι ηλικιωμένοι να πεθαίνουν το συντομότερο δυνατόν, υποβάλλοντάς τους σε υποχρεωτικές επιβλαβείς εξετάσεις, θανατηφόρους εμβολιασμούς και την παροχή σε αυτούς γενόσημων φαρμάκων του χειρίστου είδους. Και έτσι το Ταμεία δεν θα υποχρεούνται στην καταβολή συντάξεων...
Κατά συνέπεια η μόνη κοινή δραστηριότητα γονέων και παιδιών θα είναι η συγκοίμηση σε διαφορετικά δωμάτια και είναι αμφίβολο για το αν θα υπάρχει χρόνος επικοινωνίας μεταξύ τους, έστω τα Σαββατοκύριακα. 
Μ' ένα σμπάρο, πόσα τρυγόνια, θα πιάσει η "πολυμήχανη" Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;!


Σημείωση: Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι με τέτοιες τακτικές αυταρχικών καθεστώτων (μακράν πιο φιλελεύθερες) δημιουργήθηκε ο Σοβιετικός πολίτης και μεγάλωσε η Hitlerjugend (η νεολαία του Χίτλερ) στο 3ο Ράιχ.

Παρακάτω η είδηση, όπως την δημοσίευσε το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ":


Σύντομα μέσα στα σχολεία θα λειτουργούν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, δήλωσε η Θεανώ Φωτίου

Τη δημιουργία Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) μέσα στα σχολεία, στα οποία τα παιδιά θα μπορούν να μείνουν έως τις 8 το βράδυ, προανήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσαφάδου, σχετικά με την υπογεννητικότητα. 
Όπως είπε η υπουργός, "το παιδί, θα μείνει στο σχολείο μέχρι τις τέσσερις η ώρα και στις τέσσερις η ώρα θα μπορεί να πάει στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, στα οποία πέρσι δώσαμε 29 εκατομμύρια και τα οποία φέτος θα τα ανασχεδιάσουμε. Είμαστε σε συνεννόηση με την ΚΕΔΕ, ώστε να μεταφερθούν μέσα στα σχολεία τα ΚΔΑΠ. Γιατί αυτό που θέλουμε είναι να νιώθει ασφάλεια κάθε γονιός ότι άφησε το παιδί του στο σχολείο του το απόγευμα και έμεινε εκεί μέχρι τις 20.00 το βράδυ. Άρα, θα ανασχεδιάσουμε και όλον τον θεσμό των ΚΔΑΠ". 

Η υπουργός σε μια πρώτη προσέγγιση για το θέμα, επισήμανε ότι η συγκεκριμένη παροχή θα απευθύνεται "στη μεγάλη πλειοψηφία του λαού", η οποία δεν έχει εισοδήματα πάνω από σαράντα πέντε χιλιάδες ευρώ τον χρόνο".


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

Μεγάρχη Άρτας είπε...

Αν δεν κάνεις σαν γονέας στα παιδιά σου
κάθε μέρα κάθε ώρα πλύση εγκεφάλου
πολλά προβλήματα θα βρεις μπροστά σου
με το άναμμα του πρώτου αθώου τσιγάρου!

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes