Οι «φιλάνθρωποι» Ισραηλινοί στέλνουν ΜΚΟ και εξοπλισμό στην Ελλάδα ενώ δεν δέχονται ούτε έναν πρόσφυγα!


Τα εκατομμύρια προσφύγων που προκάλεσε η επίθεση της Δύσης και του Ισραήλ στη Συρία σκόρπισαν σε όλον τον πλανήτη. Χιλιάδες πρόσφυγες από τη Συρία έφτασαν από τη Σιγκαπούρη μέχρι και την Αργεντινή. Στο Ισραήλ όμως που συνορεύει με τη Συρία κι ενίοτε βομβαρδίζει εντός Συρίας... δεν πήγε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ πρόσφυγας.

Κι αν πήγε θα τον εκτέλεσαν όπως εκτελούν τα 13χρονα παιδιά των Παλαιστινίων που πλησιάζουν οποιονδήποτε Ισραηλινό στρατιώτη. 
Από το Ισραήλ έστειλαν 2 ΜΚΟ στην Ελλάδα να στηρίζουν ψυχολογικά τους πρόσφυγες! 
Και ανακοινώνει η Ισραηλινή Πρεσβεία, οι γενναιόδωροι αυτοί άνθρωποι, ότι θα κάνουν δωρεά Ιατρικό Εξοπλισμό στο νοσοκομείο της Χίου που δέχεται μεγάλο μέρος των προσφύγων.
Δεν μας λένε βέβαια ότι οι Ισραηλινοί έχουν νοσηλεύσει πάνω από 2000 μισθοφόρους αποκεφαλιστές που τραυματίστηκαν στη Συρία. 
Προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Συρία έπαθε «εμφύλιο» ξαφνικά ενώ αυτοί που την ισοπέδωσαν δεν είναι καν Σύριοι και οι περισσότεροι έχουν κι Ευρωπαϊκά Διαβατήρια.


Πηγή: en.wikipedia.org

Υπογεγραμμένο: Μια χώρα που δεν θέλει να πάρει Σύριους πρόσφυγες: Το Ισραήλ
Πηγή: latimes.com

Παραπάνω μπορείτε να διαβάσετε ότι το Ισραήλ χορήγησε ιατρικό εξοπλισμό στη Χίο. Επίσης σημειώνεται ότι δύο Ισραηλινές ΜΚΟ, η IsraAID και η Natan, δραστηριοποιούνται στη Χίο, τη Λέσβο και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδας τα τελευταία δύο χρόνια, παρέχοντας κοινωνικές υπηρεσίες και ψυχολογική υποστήριξη στους πρόσφυγες. Αποτελούνται από Ισραηλινούς Άραβες.
Πηγή: topontiki.gr

Υπογεγραμμένα: Ισραελινά κομάντος διασώζουν τραυματισμένο άντρα... ισλαμιστές μαχητές; Έχουν σώσει πάνω από 2.000 άτομα από το 2013, με κόστος 50 εκατομμυρίων σέκελ (£ 8,7 εκατομμύρια). ...Μερικοί μπορεί ακόμη και να είναι μαχητές ομάδων που συνδέονται με την Αλ Κάιντα.
Πηγή: dailymail.co.uk

Υπογεγραμμένο: Περισσότεροι από 40.000 ξένοι μαχητές από 100 χώρες μάχονται στη Συρία
Πηγή: rt.com 

Τίτλος: Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι μαχητές της ISIS προέρχονται από τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο - έρευνα
Πηγή: rt.com




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes