Τουλάχιστον 2 εκατομμύρια Τούρκοι τουρίστες στην Ελλάδα [Βίντεο]

Ας φανταστούμε πόσα δισεκατομμύρια έχασε ο Τουρισμός τα τελευταία 30 χρόνια εξαιτίας της παράστασης τρόμου που στήνουν ελληνόφωνοι και τουρκόφωνοι προδότες στρατηγοί, για να πλουτίζουν οι ίδιοι από τις μίζες για τα εξοπλιστικά.

Όχι μόνο στέρησαν το μεροκάματο από χιλιάδες τουριστικές επιχειρήσεις, αλλά τους φόρτωσαν και με έξτρα φόρους, για να πληρωθούν τα εικονικά δάνεια των 84 δισ. σε ιπτάμενα και υποβρύχια σκουπίδια.

Αυτά τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ΣΚΑΪ, μαζί και με δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας, φιλική προς τον Ερντογάν, που προτείνει στους Τούρκους να πάνε στη Σάμο διακοπές.

Πηγή: azinlikca.net

Στο σημείο αυτό καλό είναι να θυμηθούμε ότι η αντιπολίτευση στη Τουρκία κατηγορούσε προεκλογικά τον Ερντογάν, ότι ήταν Έλληνας, γιατί όταν πήγε στο χωριό του προεκλογικά, αντί να χρησιμοποιήσει το τουρκικό όνομα του χωριού ...βροντοφώναξε με πάθος στα Ελληνικά ...«Ποταμιά», αλλά και την «Ισταμπούλ» την αποκαλούσε με το ελληνικό της όνομα ...«Κωνσταντινούπολη», κάτι που έκανε την αντιπολίτευση έξαλλη, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.






Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes