Παγκόσμια επίθεση εναντίον Ιταλού ξενοδόχου επειδή δεν γουστάρει τους gay

Παγκόσμια επίθεση εναντίον Ιταλού ξενοδόχου που δεν γουστάρει τους gay ...από την ορχήστρα των σιωνιστικών ΜΜΕ. Τα gay bar συνεχώς διώχνουν κόσμο που θεωρούν ότι θα τους χαλάσουν την ατμόσφαιρα... αλλά αυτό δεν γίνεται ποτέ θέμα στις εφημερίδες.

Τα ΜΜΕ κουκουλώνουν με κάθε τρόπο και σωπαίνουν για τα εγκλήματα εναντίον ολόκληρων λαών, σωπαίνουν για τους άδικους θανάτους εκατομμυρίων ανθρώπων που προκαλούν όλοι αυτοί που σκίζονται δήθεν για τα δικαιώματα των gay. Η υποκρισία χτυπάει κόκκινο κάθε μέρα όλη μέρα.

Δείτε πόσες μπούρδες γράφονται σε ανάρτηση μερικών γραμμών:

Πηγή: protothema.gr
Παρακάτω σας παραθέτουμε ολόκληρο το κείμενο μαζί με τον σχολιασμό μας για ευκολότερη ανάγνωση:

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου είχε συμφωνήσει στο να νοικιάσει μια σουίτα με πισίνα σε δύο νεαρούς άνδρες, αλλά όταν κατάλαβε τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, έκανε πίσω - Οργισμένη η αντίδραση της ιταλικής κοινωνίας (Μπούρδα νρ. 1)

Σειρά αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Ιταλία (Μπούρδα νρ. 2), η είδηση ότι ξενοδοχείο της Καλαβρίας αρνήθηκε να φιλοξενήσει δυο ομοφυλόφιλους πελάτες, γράφοντας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ότι «στους χώρους του δεν γίνονται δεκτά ούτε ζώα ούτε γκέι».

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο βρίσκεται σε θέρετρο της Καλαβρίας, και οι παραλήπτες του μηνύματος είναι δυο νεαροί άνδρες από την Νάπολη. Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου είχε συμφωνήσει στο να νοικιάσει μια σουίτα με πισίνα στο ζευγάρι, αλλά όταν κατάλαβε τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, έκανε πίσω.

«Είναι η πρώτη χρονιά που νοικιάζουμε τους χώρους μας, λυπάμαι αν μπορεί να μοιάσω άξεστος, αλλά δεν δεχόμαστε ζώα και γκέι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η κράτηση είχε γίνει μέσω της πλατφόρμας του διαδικτύου booking.com, την οποία οι δυο νέοι θέλησαν να πληροφορήσουν άμεσα για το συμβάν. Ακύρωσαν την κράτηση, και το θέμα πήρε ευρύτατες διαστάσεις. «Μου ήρθαν αμέσως στο νου οι διώξεις του ναζισμού και του φασισμού, όταν πολλοί έμποροι έγραφαν ότι στα μαγαζιά τους δεν επιτρεπόταν η είσοδος σε σκύλους και εβραίους», είπε ένας από τους δυο νέους. (Ποιός νοιάστηκε εκτός από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των δημοσιοκάφρων;)

Πρόσθεσε, δε, ότι κανένας άνθρωπος, κανένας νέος, δεν πρέπει να νιώθει αποκλεισμένος και μη αποδεκτός. Χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου εξέφρασαν, με τα σχόλιά τους, την οργή και την αποδοκιμασία τους. (Χιλιάδες χρήστες ...κανένας από εμάς παραδόξως. Είναι σαν όλους αυτούς που διαδηλώνουν όπου τους πει το CNN).


Η οργάνωση για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων Arcigay της Νάπολης, ζήτησε να αποκλεισθεί το συγκεκριμένο ξενοδοχείο από όλες τις διαδικτυακές πύλες τουριστικού περιεχομένου, με την άμεση δραστηριοποίηση των αρμόδιων αρχών. (Το Ισραήλ καίει εκατοντάδες παιδάκια ζωντασνά αλλά αυτοί οι ευαισθητούληδες ποτέ δεν ζήτησαν να αποκλειστεί από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις). Επίσης, ο γλωσσολόγος Μάσσιμο Αρκάντζελι, σχολίασε χαρακτηριστικά: «η υπόθεση είναι ασύλληπτη. Καλώς ήρθατε στην χώρα των νεάντερταλ».




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes