Πόσο σημαντική είναι για το σύστημα η πώληση της Μαριχουάνας;


Συμβουλές για μία πετυχημένη εκστρατεία για την προώθηση της χρήσης της Μαριχουάνας δίνουν Αμερικάνικες ιστοσελίδες.

Προτείνουν την προβολή... μαμάδων που καπνίζουν (!) που είναι το απόλυτο σύμβολο αγάπης, υπευθυνότητας κι αυτοθυσίας... ώστε να παρασύρουν το κοινό να πιστέψει ότι η μαριχουάνα είναι ακίνδυνη. Κι αυτό συμβαίνει... στο δίκτυο των σιωνιστικών ΜΜΕ.
Στην Αθήνα του Soro-Καμίνη οι πράκτορες του Soros κάνουν ...κι άλλο πάρτι. Μετά το Gay Pride... που οργάνωσε η σιωνίστρια Andrea Gilbert ...ετοιμάζουν ...τη Γιορτή της Μαριχουάνας
Eίνα πολλά τα λεφτά που παίζονται, είναι χρήσιμη η αποβλάκωση ...και το σύστημα θα κάνει τα πάντα ώστε και στο πιο απομακρυσμένο χωριό του κόσμου να πωλείται φορολογημένη μαριχουάνα όπως κατάφεραν και με τα τσιγάρα καπνού.
Ήδη στην Αμερική μετρούν σε εκατοντάδες τα εκατομμύρια των φόρων που εισπράττουν από τις πωλήσεις μαριχουάνας. Φόροι που οι πολίτες πληρώνουν χωρίς να παραπονιούνται.
35 δισεκατομμύρια δολάρια θα αποφέρει η χρήση μαριχουάνας μέχρι το 2020 αν όλες οι Πολιτείες της Αμερικής την νομιμοποιήσουν. 
Όταν ρώτησαν τον πολυδιαφημισμένο Ελληνοαμερικανό συγγραφέα George Pelecanos γιατί θαυμάζει τον Ομπάμα... αυτός απάντησε: "Επειδή νομιμοποίησε τον γάμο των ομοφυλοφίλων και τη εμπορία μαριχουάνας" ...κι ας βύθισε την οικονομία των ΗΠΑ κι ας διπλασίασε τους πολίτες στα όρια της φτώχειας. Η ατζέντα προηγείται και πρέπει να προωθείται για να διατηρήσει κανείς την εύνοια της Νέας Τάξης.

Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό:











Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με τα περιεχόμενα του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes