Ο Σώρρας έχει τα πάντα και συμφέρει... Ο προσωπικός του θίασος!


Ο Σώρρας έχει τα πάντα και συμφέρει... Από Αρχαία Διαστημική Τεχνολογία, από 600 δισεκατομμύρια σε κάθε τσέπη... μέχρι και πριβέ Κολοκοτρώνη κι Αρχιεπίσκοπο.


Ποιός είναι ο Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας;
Ονομάζεται Δημήτρης Λιαρόπουλος και δεν έχει καμία σχέση με ιεροσύνη!
Στο προφίλ του στο facebook δηλώνει Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής από κάποιο πανεπιστήμιο της Ρουμανίας και ότι διαμένει εκεί!
Στην Ελλάδα του σήμερα ό,τι δηλώσεις είσαι...
Είναι γέννημα-θρέμμα Πειραιώτης.

https://www.facebook.com/dimitrios.liaropoulosΑρχιεπίσκοπος "Ρωμανίας" με τον Σώρρα
Φοράει άμφια και δηλώνει Αρχιεπίσκοπος "Ρωμανίας" με το όνομα Μελχισεδέκ(!) και συνοδεύει τον Σώρρα στις δημόσιες συγκεντρώσεις του.
Έγινε γνωστός στο πανελλήνιο κυρίως από βιντεάκια που τον δείχνουν να ορκίζεται στον Δία (!) σε δημόσιες συγκεντρώσεις με τον Σώρρα και τους συναρθροίζοντές του.
Παρακινεί μέσω μεγαφώνων, μαζί με τον Σώρρα, συμπολίτες μας να υπογράφουν συμμετοχή σε πολιτικά γραφεία και συγκεντρώσεις ανά την Ελλάδα, προάγοντας τον Σώρρα ως τον μέγα Σωτήρα με τα 600 δις, τα οποία (όπως λέει ο ίδιος) τα έδωσαν οι Αμερικάνοι, όταν τους πούλησε πανάρχαια τεχνολογία των Ολυμπίων ΕΛ! Ενώ αρχικά ισχυριζόταν ότι είχε μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής...Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας Μελχισεδέκ (Δημήτριος Λιαρόπουλος), αυτοτιλοφορείται επίσημα στο δικό του προφίλ στο facebook έτσι, χαιρετώντας τους πιστούς του Σώρρα ανά την υφήλιο, πριν από κάθε μεγάλη συγκέντρωση. Είδατε τι λέει στις εικόνες screenshot;Τι φώτο είναι αυτές;
Έχει βγει φωτογραφία με τον Κάρολο Παπούλια, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον νεώτερο και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου σε κάποια δεξίωση που είχε γίνει επί πρωθυπουργίας του Καραμανλή το 2009. Ο νυν Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας Λιαρόπουλος επισκεπτόταν το Mέγαρο Μαξίμου. Τι περίεργες φώτο είναι αυτές; Δεν νομίζετε;Σ' αυτές τις φωτογραφίες, εμφανίζεται με το σύμβολο του Βυζαντίου, τον Δικέφαλο Χρυσό Αετό ραμμένο στο καλυμμαύχι (ιερατικό καπέλο).
Οι παρευρισκόμενοι και φίλοι του, τον αποκαλούν Αρχιεπίσκοπο της Ρωμανίας.

Ο άλλος ιερέας της "Ρωμανίας" που αποκαλούν Θεόκλητο Α' ήταν ένας εκ των άλλων δύο "μητροπολιτών" που συνόδευαν τον Λιαρόπουλο στις συγκεντρώσεις του Σώρρα...Εδώ στην μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση του Σώρρα διακρίνουμε, τον "Αρχιεπίσκοπο" Λιαρόπουλο, κάποια κα. Βίκυ Χαραλάμπους από την Κύπρο (το δεξί χέρι του Σώρρα που απαγγέλλει σε κάθε συγκέντρωσή τους, τους ομαδικούς όρκους στο υπέρτατο συμπαντικό ον-Ζευ-Δίαν και ορκίζει το πλήθος των "πιστών"), τον Σώρρα και... ποιόν άλλον; Κάποιον "καρνάβαλο" που παριστάνει τον Κολοκοτρώνη. Αναγνωρίζετε ποιός είναι;Ποιός είναι ο "Κολοκοτρώνης";Παπανικόλας, Κολοκοτρώνης, Παπαφλέσσας... Κίνημα Ελ.Λα.Δ.Α. Εκλογές 2015
Ο "Περικεφαλαίας" λέγεται Αντώνης Ξεπαπαδάκος και είχε πάρει μέρος στο προεκλογικό σποτάκι του Κωνσταντίνου Παπανικόλα που είχε το κανάλι Τηλεφώς. Ο Παπανικόλας είχε ιδρύσει κόμμα οικολόγων και έβαζε υποψηφιότητα σε κάθε εκλογές χρόνια τώρα. Το 2015 μετονόμασε το κόμμα σε "Κίνημα Ελ.Λα.Δ.Α.". Στο προεκλογικό σποτάκι, στην αρχή τραγουδάει η κόρη του και μετά προς το μέσον εμφανίζεται ο Παπανικόλας, με τον "Κολοκοτρώνη" και με κάποιον πατέρα Νεκτάριο των Αγανακτισμένων του Συντάγματος να λένε τα δικά τους! Πολιτευόντουσαν και οι τρεις με απώτερο σκοπό, να γίνουν βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου.

Δείτε το εδώ, θα ρίξετε άφθονο γέλιο!Από τις συγκεντρώσεις του Σώρρα. Διακρίνονται ο "Αρχιεπίσκοπος" και οι δύο "Μητροπολίτες". Από τα δεξιά προς τα αριστερά: Βίκυ Χαραλάμπους, ο Σώρρας στο μικρόφωνο, ο "Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας" και οι δύο "Μητροπολίτες Ρωμανίας". Ο μεσαίος αυτοαποκαλείται "Μητροπολίτης Ρωμανίας Θεόκλητος ο Α'".Εάν αναζητήσετε στο Google "Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας" θα σας βγάλει πολλές ιστοσελίδες και blogg's του Σώρρα και των συνεργατών του, που τον προπαγανδίζουν. Πότε θα αρχίσουν να ασχολούνται σοβαρά η επίσημη Ελλαδική Εκκλησία και το Κράτος με τον "τρισεκατομμυριούχο" κ. Σώρρα και τους "συνεργάτες" του;

Ποιοί προπαγάνδιζαν τον Σώρρα;
Απ' τους πρώτους στην TV που παρουσίασαν, υποστήριξαν και πρόβαλλαν τον Αρτέμη Σώρρα, ήταν εκτός από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και ο Ευάγγελος Μπεξής στην εκπομπή του "Μυστικά Περάσματα".


Πηγή: imgur.com
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

NEW RADIO BLOG είπε...

ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΤΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ!!!ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ!!

Ανώνυμος είπε...

το ΝΕΡΟΝΙΟΝ μηπως ειναι ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ που πινουν οι ΣΥΝΕΛΛΛΛΗΝΕΣ???

Ανώνυμος είπε...

Τί γίνεται εδώ βρε παιδί μου; Σε καιρό παρακμής όλα τα άνθη μυρίζουν. Αλλά μοσχοβολούν όλα; Ιδού το ερώτημα! Και κάποιοι ανίδεοι πάνε στο λιβάδι και τα μυρίζουν,ω΄ρε τι γίνεται εδώ,λέει ο ένας μυρίζει υπέροχα. Λέει ο άλλος εγώ νομίζω μου μοιάζει μυρωδιά χοιροτροφείου. Πάψε ρε του λέει ο άλλος εγώ θα κάτσω να το απολαύσω,μυρίζει νυχτολούλουδο και γιασεμί,εξωτικό άρωμα.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν ξέρω ούτε τον Σώρρα ούτε τον ψώρα αλλά αν είναι απατεώνας και λαμόγιο γιατί δεν τον βάζουν μέσα;;;;;;;;;;;;;;


Unknown είπε...

JOHN TARAS
Δημοσιεύσαμε το σχόλιό σου για να δουν οι αναγνώστες μας με τον πλέον έκδηλο και λακωνικότερο τρόπο το τι αντιπροσωπεύει η Ε.ΣΥ., μιας και ο ίδιος είσαι μέλος της: ανήκεις σε μία ομάδα ατόμων η οποία χρησιμοποιεί κάθε είδους μέσο για να πετύχει τους στόχους της. Στην περίπτωσή μας, λάβαμε απειλητικό μήνυμα από εσένα, λόγω του ότι δημοσιεύσαμε ένα αρνητικό, αλλά αληθέστατο άρθρο για την οργάνωσή σας. Tι είναι λοιπόν η Ε.ΣΥ; Μία ομάδα Ελλήνων που παλεύει για τη σωτηρία της πατρίδας ή μία συμμορία που εκφοβίζει και τραμπουκίζει όποιον σταθεί εμπόδιο στη σωτηρία της τσέπης της;

Γιώργος Ποζίδης είπε...

john taras,
σε περιμένω να συναντηθούμε όπως θέλεις, μαζί με άλλους αναγνώστες.
Πες μας τόπο και χρόνο και θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί.

Ανώνυμος είπε...

+JOHN TARAS Απειλεις και εσυ σαν τον συνελληνα σου δολοφόνο Μπαλαντίνα;

Ανώνυμος είπε...


"...Νεοελληνα,
συνδρομο νταουν καπνιστη, εισαι της φυσης λαθος
με παρωπιδες ζεις, οτι εχει η ζωη σου παθος.

Νικοτινομανη ναργιλοπληκτε, τσιφτετελληνα, πρεζονι,
ο νους σου μονο δυει! Ποτε δεν ξημερωνει!

Αριστεροδεξιε ηθικε ιδεαλιστη, στα λογια, εχεις την λυση
σαν ερθει η δικη σου η σειρα, ρουσφετι η μπαξισι.

Παρτακια, αχαριστε, πορδοεπενδυτη, αρπαχτικο, σκουπιδι,
με το πηρουνι που 'ταξες, τωρα τσιμπα ενα 'ρχιδι

Απατεωνα, φελε, ημιμαθη, σαλιαγκα, αδιαφορε, δουλικο σκουληκι
στην Ακροπολη δεν πατησες, σιγα μην σου ανηκει.

-νοιαστηκες ποτε αληθινα? τι ηταν οι προγονοι σου?
για αυτο χρονια με την χρονια σβηνουν οι απογονοι σου.

Κι αν Νεοελληνα παντος κακου ηγειται ο Εβραιος
ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΕΟΣ!!!"

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes