Ένα σχόλιο σχετικά με τον Λένιν που "κρέμασε" η Χαραλαμπίδου στη Βουλή...

Και τους λοιπούς "επαναστάτες" Μπολσεβίκους


Τον περιούσιο πράκτορα των Τραπεζιτών κι έναν από τους μεγαλύτερους δολοφόνους εκατομμυρίων αμάχων της Ρωσίας που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα... θέλει να βλέπει στο γραφείο της βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, η φωστήρω κ.Χαραλαμπίδου.

Αφού υπάρχει ακόμα «αγοραστικό κοινό» ...γιατί να μην κάνουν καριέρα ακόμα πάνω στα πτώματα των εκατομμυρίων Ρώσων που προκάλεσε ο Λένιν κι ο Τρότσκυ. 
Αν νομίζετε ότι αυτοί στην ISIS είναι κλέφτες και αδίστακτοι δολοφόνοι ...θα πρέπει να διαβάσετε τις οδηγίες του περιούσιου Λένιν στην περίφημη επιστολή προς τον Μολότοφ για τη δολοφονία όσων περισσότερων ιερέων μπορούν και τη ληστεία του χρυσού των εκκλησιών , των μοναστηριών κλπ. (Από τη βιβλιοθήκη του Κογκρέσου των ΗΠΑ)
Για όσους δεν γνωρίζουν Αγγλικά ...ένα απόσπασμα του αρρωστημένου δολοφόνου Λένιν για να καταλάβετε τη συνεισφορά του στην ανθρωπότητα και τον πολιτισμό:
«…Στο συνέδριο του κόμματος, να διευθετήσεις μυστική συνάντηση για αυτό το θέμα με όλους ή σχεδόν όλους τους αντιπροσώπους, μαζί με τους ανώτερους λειτουργούς του GPU [πρόδρομος της KGB], του Λαϊκού Κομισαριάτου Δικαιοσύνης, και του Επαναστατικού Δικαστηρίου. Σε αυτή τη συνάντηση, να περάσεις μυστικό ψήφισμα του συνεδρίου ότι η κατάσχεση πολύτιμων κειμηλίων από μονές, μοναστήρια και εκκλησίες θα πρέπει να εκτελεσθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, και στο συντομότερο δυνατόν διάστημα. Όσο το δυνατόν περισσότερους αντιπροσώπους του συντηρητικού κλήρου και της συντηρητικής μπουρζουαζίας καταφέρουμε να εκτελέσουμε για αυτόν τον λόγο, τόσο το καλύτερο. Θα πρέπει να διδάξουμε σε αυτούς τους ανθρώπους ένα μάθημα τώρα, έτσι ώστε να μην τολμήσουν καν να διανοηθούν να προβάλουν οποιαδήποτε αντίσταση για αρκετές δεκαετίες.» 
O Molotov ήταν ελεγχόμενος από την περιούσια σύζυγό του που αργότερα κατηγορήθηκε για κατασκοπεία από τον Stalin.
Δεν είναι τυχαίο που η Δύση δεν αναφέρεται ποτέ στα αρρωστημένα εγκλήματα των περιούσιων Μπολσεβίκων Λένιν, Τρότσκι κλπ αλλά εστιάζει αποκλειστικά στον Stalin που προκάλεσε λιγότερους θανάτους και πάλι με την επίβλεψη ενός περιούσιου δολοφόνου που λεγόταν Genrikh Yagoda. 
Πως γίνεται όμως ο μέσος κομμουνιστής να είναι τόσο βλάκας ώστε να θεωρεί σύμπτωση (!) ότι πάνω από το 80% των μελών της 1ης Σοβιετικής Κυβέρνησης ήταν μειονοτικοί περιούσιοι , που είχαν άριστες σχέσεις με τις υπηρεσίες και πολιτικούς των Δυτικών χωρών και που τα εγκλήματά τους ήταν απείρως μεγαλύτερα και αδικαιολόγητα αυτών του Χίτλερ. Πως γίνεται ο μέσος κομμουνιστής να είναι τόσο βλάκας ώστε να θεωρεί σύμπτωση ότι οι ιδρυτές σχεδόν όλων των κομμουνιστικών κομμάτων στον πλανήτη να είναι επίσης περιούσιοι. Πως γίνεται να ΜΗΝ συνειδητοποιούν τα μέλη του εργατικού κινήματος ότι η δημιουργία του ΚΚΕ από τον Abraham Benaroya, έναν περιούσιο ΜΗ Έλληνα, ΜΗ εργάτη και ΜΗ κάτοικο της Ελλάδας... εμπεριέχει «κάτι»... το περίεργο. Πως γίνεται να θεωρούν ΓΝΗΣΙΑ μία κλασσικότατη έγχρωμη επανάσταση (τύπου Soros) από ανθρώπους στενά συνδεδεμένους με τη διεθνή τοκογλυφική μαφία; 
Και κάτι ενδιαφέρον που προέκυψε ψάχνοντας για τον σιωνιστή τοκογλύφο Schiff , τον άνθρωπο των Rothschild που χρηματοδότησε τον περιούσιο «επαναστάτη» Trotsky ... Mαθαίνουμε ότι η κόρη του υπερθερμασμένου λωποδύτη Al Gore έχει παντρευτεί τον δισέγγονο του τοκογλύφου Schiff κι εγγονό του Τραπεζίτη, ιδιοκτήτη της New York Post και Αρχηγό των ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Mortimer Schiff .
Η κομπίνα των φόρων για την «υπερθέρμανση» στήθηκε από τους τοκογλύφους και δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη την πίστεψαν, την αποδέχτηκαν και πληρώνουν αδιαμαρτύρητα έναν ακόμα φόρο για μία ανυπόστατη απειλή.

Ακολουθεί σχετικό αποδεικτικό φωτογραφικό υλικό:
















Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με τα περιεχόμενα του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes