147 οι νεκροί φοιτητές στην Κένυα


147 νεκροί φοιτητές που προκάλεσαν 4 μόνο τρομοκράτες οπλισμένοι που εισέβαλαν σε Πανεπιστήμιο της Κένυα. Φυσικά δεν θα βρεθεί κανένας από όλους εκείνους τους ηλίθιους που έγραφαν «Έιμαστε όλοι Βοστονέζοι»...

...προκειμένου να φρενάρουν το κλίμα κατά των αμερικανικών κυβερνήσεων που ευθύνονται για εκατομμύρια νεκρούς σε ολόκληρο τον πλανήτη. 
Σε περίπτωση δηλητηρίασης ..εάν δυσκολεύεστε να κάνετε εμετό... διαβάστε το άρθρο από το Athens Voice. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας άνθρωποι που μιλάνε για τον Κλίντον κι έχουν «στύση»... παρά τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς της Γιουγκοσλαβίας. Αυτοί οι τύποι έχουν και βήμα στα ΜΜΕ να επιβάλλουν την εμετική τους προπαγάνδα.

Το σχετικό άρθρο του "Newsbeast" έχει ως εξής:

Στους 147 οι νεκροί στην Κένυα
Τερματίστηκε η ομηρία στην πανεπιστημιούπολη


Τουλάχιστον 147 άνθρωποι, στην πλειονότητα τους φοιτητές, σκοτώθηκαν σήμερα στην επίθεση που εξαπέλυσαν οι Σομαλοί ισλαμιστές Σεμπάμπ εναντίον του πανεπιστημίου της Γκαρίσα στη βορειοανατολική Κένυα, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών, η οποία διευκρίνισε ότι η κατάσταση ομηρίας έχει τερματιστεί.
«Ενημέρωση: 147 νεκροί έχουν επιβεβαιωθεί στην επίθεση στο Γκαρίσα» ήταν το μήνυμα που ανήρτησε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Αντιμετώπισης Καταστροφών της Κένυας στον επίσημο λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.
Η επιχείρηση που διεξήγαγαν οι δυνάμεις ασφαλείας της Κένυας με στόχο να ανακτήσουν τον έλεγχο του Πανεπιστημίου έχει «ολοκληρωθεί (και) οι 4 τρομοκράτες έχουν σκοτωθεί» προσέθεσε η υπηρεσία, σχεδόν 16 ώρες μετά την έναρξη της επιχείρησης σε αυτήν την πόλη που βρίσκεται σε απόσταση 150 χιλιομέτρων από τα σύνορα με τη Σομαλία.
Τουλάχιστον 79 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, ανακοίνωσε από την πλευρά του το υπουργείο Εσωτερικών, που επιβεβαίωσε επίσης στο λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ότι «η ομηρία έχει τερματιστεί» στη Γκαρίσα.
Σύμφωνα με το υπουργείο, «587 άνθρωποι απομακρύνθηκαν» από τον χώρο του Πανεπιστημίου.
Δεν διευκρινίζεται ωστόσο εάν οι 500 και πλέον άνθρωποι βρίσκονταν μεταξύ των ομήρων που οι Σεμπάμπ υποστήριζαν ότι κρατούσαν ομήρους ή επρόκειτο για φοιτητές που είχαν κρυφτεί κατά τη διάρκεια της επίθεσης.
Γύρω στις 05:30 το πρωί τοπική ώρα σήμερα, μια ομάδα ενόπλων σκότωσε δύο φρουρούς στην είσοδο του πανεπιστημίου, έπειτα άνοιξε πυρ αδιακρίτως εντός της πανεπιστημιούπολης, προτού εισβάλει στους κοιτώνες, όπου είχαν βρει καταφύγιο εκατοντάδες φοιτητές.

Το άρθρο του "Athens Voice" στο οποίο αναφερθήκαμε  και το οποίο υπογράφει κάποιος Δημήτρης Φύσσας έχει ως εξής:

Είμαστε όλοι Βοστωνέζοι



Ναι, γουστάρουμε τις Hνωμένες Πολιτείες Αμερικής γιατί χάρη σ’ αυτές διατηρείται παγκόσμια ό,τι μοιάζει περισσότερο με φιλελεύθερη δημοκρατία. Και η ΕΕ και το Ισραήλ και η Ν. Κορέα και τόσοι άλλοι δεν θα επιβίωναν χωρίς την ανομολόγητη αμερικάνικη ομπρέλα.
Ναι, γουστάρουμε τις Hνωμένες Πολιτείες Αμερικής γιατί χάρη σ’ αυτές μπορούμε να αντέχουμε τις πολλαπλές συμπληγάδες ανάμεσα σε Βόρειες Κορέες, πουτινικές Ρωσίες, ερντογανικές Τουρκίες, αγιοταλάδες του Ιράν, αφρικάνικες δικτατορίες και κομουνιστοκαπιταλιστικές Κίνες.
Nαι, γουστάρουμε τις Hνωμένες Πολιτείες γιατί μας βοήθησαν σε μια επανάσταση, σε δύο παγκόσμιους πολέμους, έναν εμφύλιο και μια μεταπολεμική ανασυγκρότηση.
Ναι, γουστάρουμε τις Hνωμένες Πολιτείες Αμερικής γιατί όταν ο Κλίντον ήρθε στην Ελλάδα ζήτησε συγνώμη για τη χούντα.
Ναι, γουστάρουμε τις Hνωμένες Πολιτείες Αμερικής γιατί δίνουν οι ίδιες στον εαυτό τους τη δυνατότητα να αφήνουν πίσω τις φυλετικές διακρίσεις, τον Μπους, την Κου Κλουξ Κλαν, τη θρησκοληψία και το Γκουαντάναμο, προχωρώντας μπροστά με τον Τουέιν, τα κόμιξ, τη ΝASA, τον Ομπάμα, το ΜΙΤ, την Μπαέζ, τον Ασίμοφ, τον Κόπολα, το Κατς -22, τη Δυτική Ακτή, τις Μεγάλες Λίμνες και τη Νέα Αγγλία. Και μαζί, δίνουνε και σε μας την ίδια δυνατότητα.
Ναι, γουστάρουμε τις Hνωμένες Πολιτείες Αμερικής γιατί συγκεντρώνουν το μίσος όλων των φανατικών κάθε απόχρωσης, και επομένως τη δική μας φιλία και υποστήριξη. Και όπως την 9/11, τότε που όλοι οι απανταχού της Γης φανατικοί ανοίγανε σαμπάνιες, εμείς (λίγοι, ελάχιστοι εδώ στην Ελλάδα) λέγαμε «Είμαστε όλοι Αμερικάνοι», έτσι και τώρα φωνάζουμε «Είμαστε όλοι Βοστωνέζοι».


Υ.Γ. Μεγάλη μαγκιά να βάζεις βόμβες στο πλήθος που παρακολουθεί τη λήξη του μαραθώνιου, σκοτώνοντας θεατές και αθλητές, σε μια από τις πιο ανοιχτόκαρδες και ελεύθερες πόλεις της μεγάλης χώρας. Μετρήστε τώρα στο Ελλαδιστάν πόσες μη απερίφραστες καταδίκες της πράξης θα ακουστούν, πόση χαρά θα διακρίνεται κάτω από τα μουστάκια.






Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με τα περιεχόμενα του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes