Α. Ανδρόνικος: Τι είναι Μπολσεβικισμός (19ο Μέρος, 25.02.1925)

Για να μάθει ο Ελληνικός Λαός

Η λευκή άρκτος (Ρωσία) που υπακούει στον Εβραίο Τρότσκυ
Η στάση των Σοβιέτ έναντι της Τουρκίας – Ενίσχυσαν τον Κεμάλ στην Αντιχριστιανική Πολιτική – Και ο Τούρκος Δικτάτορας Εκτουρκισμένος Εβραίος (Ντονμές) – Αγνοούν παντελώς την Ύπαρξη Ελλήνων στην Τουρκία

Επιμέλεια: Βασίλειος Ι. Κετσεκιουλάφης
Πολιτικός Επιστήμων - Διεθνολόγος

ΙΘ’

Εκείνο το οποίο ενδιαφέρει περισσότερο τους Έλληνες από την όλη εσωτερική και εξωτερική πολιτική των μπολσεβίκων, εκείνο το οποίο πρέπει να επισύρει ιδιαίτερα την προσοχή κάθε τίμιου ανθρώπου, ανεξαρτήτως εθνικότητας είναι η στάση των Σοβιέτ απέναντι στην κεμαλική Τουρκία και των μουσουλμάνων εν γένει. Επί του σπουδαιότατου αυτού ζητήματος εφιστώ την προσοχή των Ελλήνων κομμουνιστών και μάλιστα των αθώων Ελλήνων εργατών, οι οποίοι παρασύρονται από τις δημοκοπικές υποσχέσεις τους.
Οι Εβραίοι δικτάτορες της Μόσχας είναι τόσο ευφυείς, είναι τόσο θαυμάσια πληροφορημένοι, ώστε να μην αγνοούν ότι:
  1. Ο νεοτουρκισμός – στον οποίο ανήκει και ο κεμαλισμός – ήδη από το μεγάλο συνέδριο του 1911 είχε αποφασίσει την εξόντωση και την λήστευση των Χριστιανών της Τουρκίας Ελλήνων και Αρμενίων, δηλαδή των γηγενών πληθυσμών, ποδοπατώντας όχι μόνο την αρχή των εθνικοτήτων, αλλά τις στοιχειώδεις επιταγές του ανθρωπισμού.
  2. Ο νεοτουρκισμός κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου πολέμου έσφαξε και λήστεψε 1 ½ εκατομμύριο Αρμενίων και 1 εκατομμύριο Ελλήνων.
  3. Ο πανισλαμισμός που γεννήθηκε κυρίως το 1899 κατά το αντιχριστιανικό εκείνο προσκύνημα του Κάιζερ στον τάφο του Σαλαχεντίν Εγιουμπί στην Δαμασκό, αποβλέπει στην καταστροφή του Χριστιανικού πολιτισμού για την αφύπνιση των πολεμοχαρών μουσουλμανικών λαών, οι οποίοι, ως γνωστόν, πιστεύουν κατά το Κοράνιό τους, ότι «ο παράδεισος βρίσκεται υπό την σκιά του ξίφους του πολεμιστή».
  4. Ο κεμαλισμός, δεν εκπροσωπεί κανέναν άλλο από το άγριο μίσος του Ισλάμ κατά του Χριστιανισμού. Όπως επιγραμματικά έγραφε πρότινος μία μεγάλη Ιταλική εφημερίδα η «Γκαζέττα δελ Πόπολο» ο κεμαλισμός είναι ανεπιτήδειο αμάλγαμα ιλλουμινισμού, μασονισμού και μπολσεβικισμού αλατισμένο με πανισλαμισμό, θεωρία καθαρά γερμανική.
Αυτός είναι ο κεμαλισμός και εν γένει ο πανισλαμισμός.
Ποια στάση έπρεπε να τηρήσουν απέναντι αυτών οι Εβραίοι δικτάτορες της Μόσχας, αν ήταν πράγματι ιδεολόγοι κήρυκες της κοινοκτημοσύνης, επιστημονικής θεωρίας έστω ουτοπικής;
Η απάντηση είναι σαφής:
Ως άθεοι, όπως αυτοαποκαλούνται, έπρεπε να χτυπήσουν και την μουσουλμανική θρησκεία, όπως χτυπούν την Χριστιανική. Ως οπαδοί της αρχής των εθνοτήτων, έπρεπε να αξιώσουν από τον Κεμάλ να παραχωρήσει αυτονομία στους Ελληνικούς, Αρμενικούς, Κουρδικούς κ.λπ. πληθυσμούς και μάλιστα στην Κωνσταντινούπολη, της οποίας οι κάτοικοι κατά μεγάλη πλειοψηφία δεν είναι ούτε Τούρκοι ούτε μουσουλμάνοι.
Αλλά οι αρχηγοί του μπολσεβικισμού δεν έκαναν τίποτα από αυτά. Άλλωστε και ο Κεμάλ είναι Εβραίος ντονμές από τη Θεσσαλονίκη.
Αντίθετα, όπως θα αποδείξω αμέσως, ενίσχυσαν τον Κεμάλ στην αντιχριστιανική πολιτική του και ανέλαβαν την προστασία της μουσουλμανικής θρησκείας, αποδεικνύοντας έτσι κατά τρόπο ακαταμάχητο ότι δεν ονειρεύονται τίποτ’ άλλο από την εξυπηρέτηση του εβραϊκού ιδεώδους της κοσμοκρατορίας δια της εξολόθρευσης και λήστευσης των Χριστιανικών λαών.



Οι αφελείς «κοινωνιολόγοι» της Ελλάδας, όσοι απορρόφησαν ανεξέταστα μαρξιστικό δηλητήριο, το οποίο ενσταλάζουν οι καθηγητές της Πολιτικής Οικονομίας στην Γερμανία, κατά τα εννέα δέκατα Εβραίοι, και εν γένει όλοι οι Έλληνες και όλοι οι τίμιοι διανοούμενοι της γης, πρέπει να μελετήσουν με προσοχή τις συζητήσεις και τα πορίσματα του πρώτου συνεδρίου των αντιπροσώπων των ανατολικών εθνών υπό την προεδρεία του Εβραίου Ζηνόβιεφ (Άπφελμπαουμ), που συνήλθε το 1920 στο Μπακού της Ρωσίας. Ο μουσουλμάνος Ναρμουταμπέκωφ, αντιπρόσωπος του Τουρκεστάν, είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
«…Η βάση της πολιτικής των Σοβιέτ απέναντι των ανατολικών εθνών διατυπώθηκε ακριβέστατα στην προς εμάς προκήρυξη του συμβουλίου των κομισάριων της Μόσχας, υπογεγραμμένη από τον Λένιν.
Αποτεινόμενος προς όλους τους εργάτες Μωαμεθανούς της Ρωσίας και της Ανατολής λέει ότι η συνθήκη των Σεβρών, η συνθήκη του διαμελισμού της Τουρκίας και της απόσπασης της Αρμενίας έχει ξεσχιστεί και η Κωνσταντινούπολη μένει στα χέρια των Μωαμεθανών. Περαιτέρω λέει η προκήρυξη: Από τώρα η πίστη σας, τα έθιμά μας και τα εθνικά σας καθιδρύματα κηρύσσονται ελεύθερα και αυτοτελή. Κανονίζεται η εθνική σας ζωή ελεύθερη και χωρίς εμπόδια. Εσείς μόνοι πρέπει να είστε κύριοι της χώρας σας, εσείς μόνοι πρέπει να κανονίζετε την ζωή σας κατά υπόδειγμα και τύπο δικό σας.
Μετά από αυτόν τον λόγο», εξακολουθεί ο Μουσουλμάνος αντιπρόσωπος «είναι ποτέ δυνατόν εμείς να μην ανταποκριθούμε στην προκήρυξη της Σοβιετικής αρχής;»  
Λέει τόσα πολλά η προκήρυξη αυτή ώστε θεωρώ περιττό να την αναλύσω. Θα σημειώσω μόνο ότι οι μπολσεβίκοι υιοθέτησαν όλες τις αντιλήψεις του Κεμάλ, με τον οποίο σύναψαν την 8 Μαρτίου 1921 συμμαχία, προσφέροντας σ’ αυτόν βοήθεια όχι μόνο ηθική, αλλά και σε χρήμα, και σε πολεμικό υλικό και σε αξιωματικούς επιτελείς.
Πολλοί αναγνώστες μου θα γνωρίζουν ότι Τούρκοι αξιωματικοί και στρατιώτες, που αιχμαλωτίστηκαν στην Μ. Ασία από τον ελληνικό στρατό, επιβεβαίωσαν όλ’ αυτά.
Και εμφανίστηκε έτσι το τραγικό, το αχαρακτήριστο θέαμα: ο ρωσικός κομμουνισμός, δήθεν ευγενής επανάσταση των Ρώσων «εργατών και χωρικών» που συμβόλιζε δήθεν ό,τι υψηλότερο έχει να δείξει ο σύγχρονος πολιτισμός, να βοηθάει με εκπληκτική αφοσίωση το κεμαλικό κίνημα – τελευταίο σπασμό της φθίνουσας αιμοδιψούς μογγολικής φυλής των Του-κιου (Τούρκων) – στην εξόντωση των γηγενών Χριστιανικών πληθυσμών, μεταξύ των οποίων οι Έλληνες εργάτες και χωρικοί της Ανατολής.
Αλλά οι Εβραίοι τύραννοι της Μόσχας δεν αρκέστηκαν στην θετική αυτή σύμπραξη με τους Τούρκους. Σε κάθε επίσημο έγγραφό τους χαρακτήρισαν το κεμαλικό κίνημα σαν δήθεν «αγώνα του Τουρκικού λαού υπέρ της ανεξαρτησίας του». Δηλαδή υποκρίθηκαν ότι αγνοούσαν την παρουσία στην Ανατολή εκατομμυρίων όλων υπόδουλων Ελλήνων και Αρμενίων, υποκρίθηκαν ότι θεωρούσαν όλα τα τουρκικά εδάφη ως κατοικούμενα από Αμιγώς Τουρκικό πληθυσμό. Είναι δυνατόν να υποθέσει κανείς ότι καλή τη πίστει νομίζουν αυτό· οι δαιμόνιοι Εβραίοι δικτάτορες; Ασφαλώς όχι. Αλλά για να καλύψουν τις αντιχριστιανικές ενέργειες τους εφεύραν το πρόσχημα ότι θεωρούν αυτό σαν ευγενή αγώνα του τουρκικού λαού υπέρ της ανεξαρτησίας του. Έτσι κατόρθωσαν να δηλητηριάσουν κατά της Ελλάδας και τις εργατικές τάξεις όλων σχεδόν των συμμάχων Εθνών, που αγνοούσαν την πραγματική σύνθεση των πληθυσμών της Ανατολής.
Η ιστορία του Πολιτισμού θα πει  ότι οι Τούρκοι, επί αιώνες απειλούμενοι από τους Ρώσους Χριστιανούς δεν πέτυχαν να εξαλείψουν τον χριστιανικό πολιτισμό της Ανατολής. Και μόνο όταν η Ρωσία περιήλθε σε χέρια Εβραίων που συμμάχησαν με τον Κεμάλ, τότε μόνο επετεύχθη η δια πυρός και σιδήρου καταστροφή του.
Αλλά η κηδεμονία του Μπολσεβικισμού προς την κεμαλική τυραννία δεν περιορίστηκε μέχρι τη νίκη της κατά της Ελλάδας. (Αύγουστος του 1922).
Όταν το φθινόπωρο του ίδιου έτους έγινε προσπάθεια συνεργασίας των Βαλκανικών Κρατών κατ’ αυτών η Μόσχα διέταξε τα Κομμουνιστικά Κόμματα αυτών, μεταξύ των οποίων και το Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα, και αυτά αποφάσιζαν στην συνδιάσκεψη της Σόφιας τα εξής τερατώδη:
«Τα Κομμουνιστικά Κόμματα των Βαλκανίων οφείλουν να πολεμήσουν με όλη τους την δύναμη κάθε νέα προσπάθεια αποσκοπούσα νέο πόλεμο κατά της Τουρκίας και να αξιώνουν την ειρήνη και την ένωση των Βαλκανικών λαών με τον Τουρκικό λαό, ο οποίος διεξάγει αγώνα κατά του ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού και υπέρ της εθνικής ανεξαρτησίας του». (Τέταρτη παράγραφος του Α’ Κεφαλαίου των αποφάσεων της Ε’ Βαλκανικής Κομμουνιστικής Διάσκεψης).
Αύριο θα αναλύσω επί τη βάσει άγνωστων πληροφοριών και εγγράφων την πολιτική των Μπολσεβίκων προς την Ελλάδα.




Διαβάστε επίσης:
1ο Μέρος               11ο Μέρος
2ο Μέρος               12ο Μέρος
3ο Μέρος               13ο Μέρος
4ο Μέρος               14ο Μέρος
5ο Μέρος               15ο Μέρος


Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με τα περιεχόμενα του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes