Α. Ανδρόνικος: Τι είναι ο Μπολσεβικισμός (27ο Μέρος, 06.03.1925)

Για να μάθει ο Ελληνικός Λαός
Λένιν και Τρότσκι. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία ο Λένιν απεικονίζεται με την χαρακτηριστική μασονική στάση της κριμένης παλάμης
Η Εκμετάλλευση από τα Σοβιέτ του Διεθνούς Τεκτονισμού – Η Λατρεία του Ειδώλου του «Μπαφομέτ» - Ενώ οι Χριστιανοί Ρώσοι Πεινάνε Κολοσσιαία Ποσά Διατίθενται για την Προπαγάνδα στα Βαλκάνια – Εργάζονται για Νέα Παγκόσμια Σύρραξη

Επιμέλεια: Βασίλειος Ι. Κετσεκιουλάφης
Πολιτικός Επιστήμων - Διεθνολόγος

ΚΖ’

Οι Εβραίοι δικτάτορες της Μόσχας είναι τόσο περισσότερο επικίνδυνοι, καθόσον κατορθώνουν να εκμεταλλεύονται προς ίδιον όφελος τον παγκόσμιο τεκτονισμό, ποδοπατώντας τις ευγενικές του αρχές. Και ενώ αυτός επιδιώκει, ως γνωστόν, την αδέλφωση και την εξύψωση των ανθρώπων, εκείνοι εργάζονται για την αποκτήνωση και την αλληλοεξόντωση αυτών. Η θεωρία του ιστορικού υλισμού, η οποία αποτελεί την βάση του μαρξισμού, δεν σημαίνει τίποτα άλλο από το ότι ο άνθρωπος εγκαταλείποντας κάθε ιδεολογία, κάθε ηθική αρχή, πρέπει να μεταβληθεί σε άψυχο όργανο που θεραπεύει μόνο τις υλικές ανάγκες του. Ο ελεύθερος έρωτας, η δημοκοπική υπόσχεση προς τα πλήθη των εργατών και χωρικών ότι θα αρπάζουν ελεύθερα τις περιουσίες των πλουσίων, η κατάργηση της θρησκείας, η διάλυση της οικογένειας, η κοινοκτημοσύνη δεν αποτελούν νέες θεωρίες, τις οποίες θα ήταν ίσως ανάγκη να δοκιμάσει η ανθρωπότητα μήπως της εξασφαλίσουν καλύτερο μέλλον. Η ιστορία όλων των εθνών διδάσκει ότι καμία κοινωνία ανθρώπων δεν μπορεί να ζήσει αν οι πολίτες της δεν σέβονται ο ένας τον άλλον, αν δεν περιορίζουν τις ορέξεις τους, αν δεν είναι ηθικοί και δίκαιοι.

Ο Τρότσκι στην χαρακτηριστική μασονική στάση της κριμένης παλάμης
Ο μπολσεβικισμός είναι άρνηση κάθε ηθικής. Οι αρχηγοί του, οι οποίοι δυστυχώς είναι και τέκτονες ανώτατων βαθμών, πρέπει το ταχύτερο να αποκηρυχτούν από τον παγκόσμιο τεκτονισμό, του οποίου στιγματίζουν το ωραίο πρόγραμμα. Μιμούμενοι τους Ναΐτες του Μεσαίωνα, διατηρούν σήμερα μυστικές στοές στην Μόσχα (μουσείο Αλέξανδρου του Τρίτου) και στις μεγαλύτερες πόλεις της Ρωσίας με είδωλα του «Μπαφομέτ» του βδελυρού ξόανου, το οποίο προσκυνούσαν οι ανίεροι ιππότες του Μεσαίωνα. Όπως βλέπει ο αναγνώστης στο σήμερα δημοσιευόμενο είδωλο, καμία εικόνα μπορεί να συμβολίσει πιστότερα τις κτηνώδεις τάσεις του μπολσεβικισμού.

Ο πατερούλης Στάλιν στην χαρακτηριστική μασονική στάση της κριμένης παλάμης
Το τέρας αυτό της ασελγείας κηρύττει την αγάπη προς το στομάχι, την κτηνώδη ηδονή και τον χρυσό από το δεξί χέρι προτάσσει την διάλυση του φωτός (του πολιτισμού - solve) από το αριστερό την συμπύκνωση του σκότους (της βαρβαρότητας - coagula). Μήπως δεν πέτυχε ήδη ο μπολσεβικισμός την κατά αιώνες οπισθοδρόμηση της Ρωσίας και της τουρκικής Ανατολής; Όπως έγραφε πρόσφατα Γάλλος δημοσιογράφος στην παρισινή «Εξέλσιορ», «τα περιστέρια τα οποία τάιζε άλλοτε ο Δήμος Πετρούπολης πέθαναν προ πολλού και αντικαταστάθηκαν από όρνεα του βουνού. Επίσης τα ωραία άνθη του δημοτικού κήπου προ καιρού καταστράφηκαν, αντ’ αυτών προβάλλει η φυτεία του δάσους. Η άγρια φύση», εξακολουθεί ο  Γάλλος δημοσιογράφος, «εισόρμησε στην πολιτισμένη Πετρούπολη. Και ο πολιτισμός υποχώρησε κατά αιώνες». Ο «Μπαφομέτ» έγινε ήδη ο κύριος της Ρωσίας και της τουρκικής Ανατολής. Με λύσσα ιδιαίτερα χαρακτηριστική οι τόσο φιλάργυροι Εβραίοι δικτάτορες σπαταλούν εκατομμύρια χρυσά ρούβλια στον κόσμο και ειδικά στα Βαλκάνια για να επεκτείνουν και σ’ αυτά την βδελυρή κυριαρχία του. Κανένας λογικός και τίμιος άνθρωπος δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι η Μόσχα δαπανά τόσο αφειδώς τόσο τεράστια ποσά από ανιδιοτελή αγάπη προς τους άλλους λαούς και εν γένει από ευγενή αισθήματα ανθρωπισμού. Εάν είχε τέτοια, θα εμπόδιζε μόνο με μία λέξη απειλής την εξόντωση των ελληνικών και αρμενικών πληθυσμών της Μ. Ασίας. Εάν είχε τέτοια, θα δαπανούσε τα εκατομμύρια της προπαγάνδας για την ανακούφιση των εκατομμυρίων άνεργων της Ρωσίας. Αν είχε τέτοια δεν θα προσκαλούσε Εβραίους απ’ όλα τα πέρατα της γης στην Ρωσία για να τους δίνει τις καλύτερες θέσεις, κάθε στιγμή που ζητούν υπηρεσία οι αποθνήσκοντες από την πείνα Ρώσοι Χριστιανοί.


Δεν γνωρίζω τι έπραξε ή τι προτίθεται να πράξει έναντι του Μπολσεβικισμού ο ελληνικός τεκτονισμός. Γνωρίζω όμως πόσο αγνά επεδίωξε πάντοτε στο σύνολό του να εξυπηρετήσει και τα γενικότερα ιδεώδη του πολιτισμού και τα εθνικά δίκαια, σύμφωνα με την αρχή των εθνοτήτων, είμαι βέβαιος ότι σε πρώτη ευκαιρία θα αποκηρύξει την όλη δράση του ρωσικού μπολσεβικισμού.
Επίσης πιστεύω ότι ο παγκόσμιος τεκτονισμός, ο οποίος αποτελεί δύναμη ακαταμάχητη, δεν θα μείνει αδιάφορος προς την δυστυχία και τον σπαραγμό του ρωσικού λαού, ούτε με τις λυσσώδεις ενέργειες των Εβραίων δικτατόρων της Μόσχας, για να επεκτείνουν τον κομμουνισμό σ’ όλη την γη. Εάν τυχόν επιτύχαινε η προσπάθεια της Διεθνούς να προκαλέσει βαλκανικό πόλεμο για την ανεξαρτησία της Μακεδονίας και της Θράκης, είναι πιθανό ότι η φλόγα αυτή θα επεκτεινόταν πάλι σ’ όλη την Ευρώπη και ίσως σ’ όλες τις ηπείρους. Είναι δε αναμφίβολο ότι ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος θα προκαλούσε όχι μόνο νέα φρικωδέστερη δυστυχία όλων των λαών, αλλά θα αύξανε την ένταση των εγωιστικών ενστίκτων των ανθρώπων, τα οποία αφύπνισε ήδη ο τελευταίος παγκόσμιος πόλεμος.

Και ο Μάρξ στην ίδια στάση...
Είναι οδυνηρό ότι οι άνθρωποι και οι λαοί εξαντλημένοι από τον μακρύ αγώνα και προσπαθώντας να ανακτήσουν τα χαμένα κέρδη τους, δεν προσέχουν τον κομμουνιστικό κίνδυνο. Το θλιβερότερο όλων είναι ότι οι διανοούμενοι όλων των χωρών, οι οποίοι διευθύνουν κυρίως τις τύχες τους, δείχνουν μία εγκληματική αδιαφορία. Νομίζεις κανείς ότι όλα τα κράτη υπνωτισμένα, από άγνωστη δύναμη αναμένουν μοιρολατρικά την επικράτηση του κομμουνισμού, αδιαφορώντας αν ο σύγχρονος πολιτισμός, έργο ιδρώτα και αίματος μυριάδων αιώνων, θα καταποντιστεί αύτανδρος στην νέα παγκόσμια σύρραξη, για την οποία εργάζεται ο μπολσεβικισμός, αν το πένθος και το αίμα, η δυστυχία και τα ερείπια καλύψουν όλη τη γη.
Φρονώ ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος, ο οποίος απειλεί τους λαούς δεν προέρχεται από τον κομμουνισμό, αλλά από την εγωιστική κερδομανία και από την αδιαφορία των ίδιων. Αν εξακολουθήσουν να μην αντιτάσσονται  την αντίδραση κάθε υγιεινού οργανισμού στο μικρόβιο, θα αποδείξουν ότι είναι αθεράπευτα ασθενείς και ότι οι ισχυροί Εβραίοι και οργανώσεις δικαιούνται να τους υποδουλώσουν.
Αύριο θα αναπτύξω την τεράστια οργάνωση της μπολσεβικικής προπαγάνδας σ’ όλη τη γη.

Υ.Γ.: Θα παρακαλούσα τους αναγνώστες μου να διαβάσουν τον χτεσινό «Ριζοσπάστη». Θα δουν τρίστηλο δημοσίευμα με τίτλο: «Τι είναι αντισημιτισμός», απόσπασμα «από το πολύκροτο βιβλίο» του Εβραίου καθηγητή της Μόσχας Μπρόιντο, ο οποίος θέλοντας να υπερασπίσει την εβραϊκή φυλή αποδίδει τις εναντίον της πραγματικά βάρβαρες διώξεις στον φθόνο, γιατί συγκέντρωσε μεγάλα κεφάλαια και εξαιρετικές εμπορικές ικανότητες. Παρακάτω ο Εβραίος καθηγητής ομολογεί ότι «στη γενική κατάσταση της εργατικής τάξης στην τσαρική Ρωσία αναπτύχθηκε νωρίτερα η ταξική αντίληψη των Εβραίων εργατών και ότι «το εβραϊκό κίνημα ήταν ο πρόσκοπος της ταξικής πάλης του ρωσικού προλεταριάτου».
Τι άλλο αποτελούν οι εξηγήσεις αυτές από το να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες μου κατά τις οποίες ο μπολσεβικισμός είναι έργο κυρίως εβραϊκό, υποθαλπόμενο από Εβραίους κεφαλαιούχους, όχι βέβαια γιατί θέλουν αυτοί να μοιράσουν στον κόσμο τα κεφάλαιά τους, αλλά για να εκμεταλλευτούν τις αναστατώσεις των Κρατών; Και γιατί το όργανο του «ελληνικού» κομμουνισμού ενώ με βρίζει κάθε μέρα με απρεπή χυδαιότητα, αναδημοσιεύει το παραπάνω απόσπασμα, το οποίο, τόσο πειστικά επιβεβαιώνει τις ανακοινώσεις μου;
Α. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

Διαβάστε επίσης:
1ο Μέρος               11ο Μέρος               21ο Μέρος
2ο Μέρος               12ο Μέρος               22ο Μέρος
3ο Μέρος               13ο Μέρος               23ο Μέρος
4ο Μέρος               14ο Μέρος               24ο Μέρος
5ο Μέρος               15ο Μέρος               25ο Μέρος
6ο Μέρος               16ο Μέρος               26ο Μέρος
7ο Μέρος               17ο Μέρος
8ο Μέρος               18ο Μέρος
9ο Μέρος               19ο Μέρος
10ο Μέρος             20ο Μέρος


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με τα περιεχόμενα του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes