Λίγες σκέψεις για την απαγορευμένη αληθινή ιστορία... και τις μπούρδες που πρέπει να πιστέψουμε!


Στη φωτογραφία Αμερικανοί στρατιωτικοί εκτελούν αιχμαλώτους (φύλακες των στρατοπέδων) με συνοπτικές διαδικασίες... χωρίς δίκες και γραφειοκρατικές σαχλαμάρες. Γνήσια εγκλήματα πολέμου για τα οποία φυσικά κανείς δεν έδωσε λογαριασμό... όπως συνέβη και με τις Ατομικές Βόμβες που έριξαν στην Ιαπωνία, ή με τον πόλεμο του Βιετνάμ ή τη γενοκτονία στη Γιουγκοσλαβία, ή το ΙΡΑΚ, τη Γάζα τη Συρία κ.λπ. 

Κι αφού οι βασικοί μάρτυρες για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης έφυγαν για τον άλλο κόσμο... μετά η ιστορία για το τι πραγματικά συνέβαινε εκεί μέσα ...θα μπορούσε να βασιστεί σε πολύ συγκεκριμένες και βολικές μαρτυρίες.
Έχοντας δείξει οι «σύμμαχοι» στους Γερμανούς που έχουν γραμμένη τη δικαιοσύνη και τους διεθνείς κανόνες του πολέμου... έστησαν την παράσταση της Δίκης της Νυρεμβέργης, όχι γιατί τους ενδιέφερε να αποδοθεί δικαιοσύνη στους ενόχους... αλλά για να ενοχοποιηθεί η Γερμανία σαν λαός, ή μάλλον σαν προϋπολογισμός και να πληρώνει αποζημιώσεις στο Ισραήλ ασταμάτητα για τις επόμενες γενιές μέχρι και τις μέρες μας. 
Εννοείται ότι όσοι ανώτεροι αξιωματικοί δικάστηκαν στη Νυρεμβέργη, γνωρίζοντας πόσο «δίκαιοι» είναι οι «σύμμαχοι»... ομολογούσαν τα πιο απίστευτα πράγματα με την ελπίδα ότι έτσι θα ικανοποιηθούν οι νικητές και θα γλιτώσουν τη ζωή τους οι κατηγορούμενοι.
Χαρακτηριστική είναι η κωμική ομολογία του Gerstein που έγινε δεκτή χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση στο στημένο δικαστήριο της Νυρεμβέργης.
Ο Gerstein σκόπιμα είχε διανθίσει την ομολογία του με απίθανες αρλούμπες αλλά η δίκη ήταν τόσο στημένη που κανένας δεν έδωσε σημασία.
Ο Gerstein έκανε την πλάκα του μιλώντας για στοίβες ρούχων ύψους 45 μέτρων δηλαδή 3 τετραώροφες πολυκατοικίες με τη μία πάνω στην άλλη ...και μιλώντας για 25.000.000 νεκρούς Εβραίους που εξοντώθηκαn με τα αέρια της εξάτμισης από μηχανές Diesel που είναι καρκινογόνα μεν αλλά όχι θανατηφόρα...


Και βέβαια κανείς δεν αναρωτιέται μέχρι σήμερα για ποιον λόγο έπρεπε, οι Γερμανοί ειδικά, να στήσουν τόσο γελοίους μηχανισμούς αντιπαραγωγικής εξόντωσης με εντομοκτόνα (!) και με εξατμίσεις από μηχανές υποβρυχίων (!) όταν παντού στον κόσμο μέχρι και σήμερα αρκεί μία σφαίρα και μία τρύπα στο χώμα.
Γιατί θα έπρεπε να τους κουρεύουν, μετά να τους δηλητηριάζουν, να περιμένουν να πεθάνουν και μετά να τους καίνε έναν-έναν ξοδεύοντας μισό τόνο ξύλα για κάθε πτώμα;
Κανένας, Γερμανός ειδικά, δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τόσο αντιπαραγωγική, αναποτελεσματική κι ηλίθια μέθοδο εξόντωσης ανθρώπων.


Οι Γερμανοί που πρωτοπορούσαν στην τεχνολογία πυραύλων και είχαν κατασκευάσει πρώτοι τα αεριωθούμενα αεροπλάνα... δεν θα χρησιμοποιούσαν ζιζανιοκτόνα για να σκοτώσουν τους αιχμαλώτους τους στα στρατόπεδα εργασίας...
Θα μπορούσαν να τους σκοτώνουν επί τόπου στις χώρες που τους συνελάμβαναν κι όχι να μπαίνουν στη διαδικασία να τους μεταφέρουν, να τους ταΐζουν, να τους ντύνουν, να τους κουρεύουν για να τους σκοτώσουν με ζιζανιοκτόνα. Αυτά μόνο ένας άρρωστος εγκέφαλος μπορούσε να τα σκεφτεί κι όχι οι Γερμανοί τεχνοκράτες.
Με μία απλή δικαιολογία περί δολιοφθοράς ή περί αντίστασης κατά της αρχής θα μπορούσαν να εκτελέσουν επί τόπου όσους ήθελαν.


Και οι δεκάδες εκτελέσεις πολιτών που έγιναν στην Ελλάδα αποδεικνύουν πόσο πιο αποτελεσματική και γρήγορη είναι η μέθοδος αυτή... από την απίστευτα γραφειοκρατική μέθοδο σύλληψης, μεταφοράς, φιλοξενίας, καταμέτρησης, φύλαξης, δηλητηρίασης, καύσης κ.λπ...
Σημ. Ο Gerstein ήταν μέλος του Ινστιτούτου Υγείας των SS
Στην Γερμανία οι παραπάνω σκέψεις απαγορεύονται με νόμο... που επέβαλλαν οι «σύμμαχοι» κι «απελευθερωτές» της Ευρώπης.


Αφορμή για τα παραπάνω είναι το ότι σήμερα ξαναβρέθηκα στο χωριό του παππού μου στη Νότια Πέλλας όπου κι επισκέφτηκα ένα μνημείο που βρίσκεται μπροστά στο Δημοτικό Σχολείο της Νότιας με τα ονόματα εκτελεσθέντων από Γερμανούς και Βούλγαρους συμμάχους των Γερμανών...


Δύο αδέρφια του παππού μου, τον Συμεωνίδη Ευάγγελο του Παναγιώτη και τον Συμεωνίδη Αναστάσιο του Παναγιώτη, 19 και 21 ετών, καθώς και τον αδερφό της γιαγιάς μου, Πασσαλίδη Ιωάννη του Ηρακλή, ετών 44, τους εκτέλεσαν Γερμανοί σε συνεργασία με τους Βούλγαρους.
Ήταν άμαχοι και τους εκτέλεσαν στο προαύλιο του σχολείου της Νότιας ως αντίποινα για κάποια «ηρωϊκή» δράση για την οποία δεν θέλησαν να πληρώσουν οι «θαρραλέοι» δράστες.
Τη ζωή τους οι «ήρωες» την έβαζαν πολύ πιο πάνω από τις ζωές εκατοντάδων αθώων που πλήρωναν το κόστος της προβοκάτσιας.


Από τον Πόντο, ξεριζωμένοι εξαιτίας του περιούσιου Κεμάλ και των «συμμάχων» μας που ήθελαν να διαλύσουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία, βρέθηκαν σε ένα ορεινό χωριό στα σύνορα με τη FYROM για να πεθάνουν εκεί από Γερμανικό εκτελεστικό απόσπασμα εξαιτίας της «ηρωϊκής» δράσης πρακτόρων των «συμμάχων» μας.


Σήμερα και πάλι, εκατομμύρια Σύριοι ξεριζώθηκαν και εκατοντάδες χιλιάδες άμαχοι σκοτώθηκαν στη Συρία εξαιτίας των «συμμάχων» μας κι εκατομμύρια άλλοι πέθαναν σε προηγούμενους «απελευθερωτικούς»πολέμους της Νέας Ταξης και του ΝΑΤΟ.
Επιστρέφοντας στην Έδεσσα και περπατώντας σ'ένα πάρκο πριν λίγες ώρες βλέπουμε τρεις νεαρότατους Σύριους με ένα sleeping bag κι ένα μικρό σάκο στην πλάτη να ψάχνουν τρόπο να φύγουν προς την Κεντρική Ευρώπη για να γλιτώσουν από τους μισθοφόρους των «συμμάχων» μας...
Οι ελληνόφωνοι γενίτσαροι των τελευταίων κυβερνήσεων δεν τόλμησαν να πουν ποτέ κουβέντα για τη γενοκτονία που υφίστανται οι Σύριοι.
Η σημερινή κυβέρνηση ...ασχολείται με τις καθαρίστριες για τα ψηφαλάκια και μοιράζει εκατοντάδες ματωμένα εκατομμύρια στα γεράκια του ΝΑΤΟ για να κερδίσει χρόνο στην εξουσία.


Μόλις αρχίσουμε να αντιδράμε θα έρθουν οι «σύμμαχοι» και δολοφόνοι εκατομμυρίων αμάχων, μαζί με τους «αριστερούς» εκατομμυριούχους του ΣΥΡΙΖΑ να μας κουνήσουν το δάχτυλο και να μας παραδώσουν μαθήματα ανοχής, σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ειρηνικής συμβίωσης και δημοκρατίας όσο οι «μετριοπαθείς» μισθοφόροι του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και του ΟΗΕ... στρώνουν το ματωμένο χαλί των επικυρίαρχων και της Νέας Τάξης.


Και με τη Μικρασιατική καταστροφή και με την καταστροφή της Συρίας... οι υπεύθυνοι των δεινών αυτών... παρίσταναν και παριστάνουν τους σωτήρες των προσφύγων.
Προπαγανδιστικές φωτογραφίες της υποκριτικής και δήθεν ανθρωπιστικής βοήθειας ταξιδεύουν σε όλον τον πλανήτη για να πείσουν τον κοσμάκη ότι ο ΟΗΕ ...βοηθάει τα θύματα και δεν ευθύνεται για τον «αυθόρμητο εμφύλιο» που ξέσπασε τόσο ...«ξαφνικά».








Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes