Όλοι στο κόλπο για την γκέι προπαγάνδα...


O Σουηδός που κέρδισε τη φετινή EUROVISION κάποτε είχε δηλώσει ότι η ομοφυλοφιλία είναι ...Βιολογική Εκτροπή ...και φυσικά τον ανέλαβαν με μανία όλα τα σιωνιστικά ΜΜΕ της Νέας Τάξης ώστε λίγο μετά όχι μόνο ζήτησε συγνώμη αλλά δήλωσε ότι θα ήθελε να κάνει σχέση με άντρα.

Η καριέρα στα ΜΜΕ που ελέγχονται από συγκεκριμένα συμφέροντα απαιτεί αφοσίωση στην ατζέντα της Νέας Τάξης. Γι' αυτό και στην περσινή EUROVISION άλλα ψήφισαν οι Έλληνες που ΠΛΗΡΩΣΑΝ για να συμμετάσχουν στην διαδικασία κι άλλα ψήφισαν οι ελληνόφωνοι κριτές που ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ για να συμμετάσχουν και να αλλοιώσουν με την ψήφο τους τις προτιμήσεις των πολιτών. 
Η αλλοίωση της λαϊκής βούλησης είναι πολύ εύκολη υπόθεση στις «δημοκρατίες» της Νέας Τάξης. 
Όπως και πέρσι με "κοντσίτες" και στημένα «αυθόρμητα»φιλιά... ρεσιτάλ ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας επί σκηνής. 
«Μα πρόκειται για μήνυμα αγάπης!» θα ισχυριστεί κάποιος... Από ποιους όμως; Από αυτούς που στήριξαν όλους τους πολέμους της Νέας Τάξης και μας απέκρυψαν θανάτους εκατομμυρίων παιδιών που προκάλεσε ο ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ; 
Το δυστύχημα είναι ότι ...όχι μόνο μας θεωρούν βλάκες ...αλλά ότι ΕΙΜΑΣΤΕ βλάκες. Κι απόδειξη αυτού ...ότι ενώ γνωρίζουμε ότι καναλάρχες, εκδότες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί είναι αδίστακτοι μαφιόζοι ...καταφέρνουν ακόμα και σήμερα να μας πουλάνε τις φυλλάδες τους, να μας μαγνητίζουν στην προπαγάνδα τους και τελικά να μας πείθουν να διαλέξουμε συγκεκριμένους μαφιόζους για πολιτικούς. 
Εκπομπές που χρηματοδοτούνται από λαμόγια καναλάρχες, που παρουσιάζουν λαμόγια δημοσιογράφοι όπου λαμόγια πολιτικοί προσπαθούν να μας πείσουν να τους ψηφίσουμε.
Και φυσικά το πετυχαίνουν με ολέθρια αποτελέσματα για την κοινωνία και τις επόμενες γενιές.










Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes