Οι "κακοί" Ευρωπαίοι στις γελοιογραφίες... ποιοι είναι τελικά;


Μία γελοιογραφία... πόση προπαγάνδα; ...Οι κλέφτες Ευρωπαίοι που πάνε στην Αφρική, παίρνουν το πετρέλαιό της, χωρίς να πληρώνουν κι από πάνω διώχνουν τους μετανάστες που αναζητούν σωτηρία στην Ευρώπη. Νιώσαμε ένοχοι... άρα θα βάλουμε πιο εύκολα το χέρι μας στην τσέπη. Ας δούμε όμως ποιοι είναι αυτοί οι «Ευρωπαίοι». 

Τα πετρέλαια, τα διαμάντια, τον χρυσό κι ότι άλλο παράγει η Αφρική... δεν τα κλέβουν Ευρωπαίοι αλλά κάποιοι που παριστάνουν τους Ευρωπαίους όπως οι Rothschild... Ας δούμε τι συμβαίνει στην πράξη κι όχι τι λένε οι θεωρίες και η προπαγάνδα. 
Η μεγαλύτερη εταιρία εξόρυξης κι εμπορίας Διαμαντιών, η De Beers, ιδρύθηκε από τους Rothschild. 
Η τιμή του Χρυσού ορίζεται εδώ κι 100 χρόνια ...στα γραφεία των Rothschild ...κι όχι από τις αγορές διότι αυτοί ήταν ανάμεσα στους μεγαλύτερους εμπόρους χρυσού του πλανήτη. 
Πρώτοι στα διαμάντια, πρώτοι και στον Χρυσό. 
Μόνο που οι Rothschild είναι πρώτοι και σε άλλα ορυκτά μέσω της Glencore-Xstrata η οποία φυσικά έβαλε χέρι στο πετρέλαιο του Σουδάν ...όπου συμπτωματικά ...αλληλοεξοντώνονται με εμφύλιο ...όπως ακριβώς και στη Νιγηρία που επίσης διαθέτει μεγάλα αποθέματα πετρελαίου. 
Διαμάντια, Χρυσός, Ορυκτά ελέγχονται από τέτοιους «Ευρωπαίους». 
Ας δούμε τώρα ποια είναι η πολιτική του Ισραήλ που επίσης ίδρυσαν οι «Ευρωπαίοι» Rothschild απέναντι στους Αφρικανούς από τους οποίους ληστεύουν Πετρέλαιο, Χρυσό και Διαμάντια. 

  1. Στείρωναν γυναίκες από την Αφρική για χρόνια με αμφιλεγόμενα αντισυλληπτικά, χωρίς να τις ενημερώσουν και χωρίς την άδειά τους ...για να μην γεννήσουν στο Ισραήλ και τα παιδιά τους αποκτήσουν δικαιώματα.
  2. Προσπάθησαν να περάσουν νόμο με τον οποίο θα μπορούσαν να φυλακίσουν Αφρικανούς μετανάστες ...ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ.
  3. Ετοιμάζονται για μαζικές απελάσεις Αφρικανών χωρίς τη συναίνεσή τους. 

Τέλος οι Κινέζοι εργάτες στο Ισραήλ υποχρεώνονται να υπογράψουν συμβόλαιο με το οποίο τους απαγορεύεται να κάνουν σεξ ή σχέση με Ισραηλινές. Σε περίπτωση που το κάνουν απελαύνονται και επιστρέφουν στην Κίνα με χρήματα από το μισθό τους.
Οπότε η γελοιογραφία που αφορά τους Ευρωπαίους... θα πρέπει να αλλάξει για να σχετίζεται με την πραγματικότητα κι όχι με την προπαγάνδα των περιούσιων που θέλουν να πληρώνουμε εμείς τα εγκλήματα που κάνουν αυτοί.









Το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι Κινέζοι. Οι υπουργοί στο Ισραήλ ...βάφτισαν την ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ των μεταναστών ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ.



Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes