Τελικά την πληρώνουν πάντα αθώοι και άσχετοι...


Με τόσες χιλιάδες λαμόγια στην Ελλάδα που κατέστρεψαν εκατομμύρια πολίτες ... κάποιοι πράκτορες επέλεξαν να ρισκάρουν τη ζωή τους για να σκοτώσουν δύο νεαρούς ακίνδυνους Χρυσαυγίτες...γιατί ακριβώς το χτύπημα ήταν παραγγελία κι έναντι αμοιβής ώστε να λάβουν "μήνυμα" συγκεκριμένοι αποδέκτες. 

Παρόμοιο συμβολικό χτύπημα στη Σαουδική Αραβία. Με τόσες χιλιάδες λαμόγια Σαουδάραβες Σουνίτες ...ένας καμικάζι πήγε και ανατινάχθηκε σκοτώνοντας 21 τυχαίους Σιίτες πιστούς κι όχι φυσικά κάποιον υποκριτή κι απατεώνα δήθεν πιστό Σουνίτη.
Τα χτυπήματα αυτά δεν συνάδουν καθόλου με τη λογική διότι απλά δεν είναι αυτό που φαίνονται. 
Άλλος είναι ο εντολέας κι άλλος ο εκτελεστής. Έτσι ένα τέτοιο τρομοκρατικό χτύπημα μπορεί να εμφανίζεται από τα πουλημένα ΜΜΕ ως κάτι "αναμενόμενο" λόγω ιδεολογικών ή θρησκευτικών διαφορών ενώ στην πραγματικότητα ούτε ο εντολέας είναι αυτός που φαίνεται ...ούτε το δήθεν υπόβαθρο έχει σχέση με το πραγματικό κίνητρο του εντολέα.
Εξίσου αποπροσανατολιστικά ήταν και όλα τα χτυπήματα της "Ελληνικής" Τρομοκρατίας των πρεσβειών. 
Από τα εκατοντάδες πάμπλουτα λαμόγια και πράκτορες της δημοσιογραφίας...οι πράξτορες της Σέχτας ....επέλεξαν να εκτελέσουν τον Σωκράτη Γκιόλια που ήταν κάτοχος ενός blog χωρίς διαφημίσεις κι ενός αυτοκινήτου Smart. 
Από τα χιλιάδες λαμόγια της πολιτικής επέλεξαν να σκοτώσουν έναν ασήμαντο Μπακογιάννη ή όσους σχετίζονταν με το C4I. (Βουλγαράκη, Χρυσοχοΐδη κλπ) Το κίνητρο του εντολέα του καμικάζι που σκότωσε 21 αθώους πιστούς μπορεί να είναι απλά η προβοκάτσια ώστε να προκληθεί ενδοθρησκευτικός πόλεμος μεταξύ μουσουλμάνων . 
Μόνο έτσι το Ισραήλ μπορεί να εντείνει τη εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων χωρίς να τραβήξει την προσοχή των ομόθρησκών τους στις γύρω χώρες. Βιάζονται να κατεδαφίσουν το Τζαμί Al-Aqsa που χτίστηκε επάνω στα ερείπια του Ναού του Σολομώντα.

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes