Όταν ο "εβραιολάτρης" Άδωνις πουλούσε το "Οι Εβραίοι όλη η αλήθεια" του Κ. Πλεύρη... (Βίντεο)


Να υπενθυμίσουμε τη γκάφα του Εθνικού μας τηλεοπτικού Σταρ για το περίφημο σύγγραμμα του Τιτάνα Κ. Πλεύρη "Οι Εβραίοι όλη η αλήθεια".

Όταν ο Εθνικός μας τηλεοπτικός Σταρ και Δοκησίσοφος Γεωργιάδης ήταν στην πολιτική αφάνεια, είχε περισσότερο περιθώριο να λέει τις απόψεις του απ` ότι σήμερα φυσικά. Σήμερα γλύφει μετά μανίας τους Εβραίους και τους δίνει και business. Μην ξεχνάμε ότι λόγω χρεοκοπίας έπρεπε να περάσουμε από τα επώνυμα φάρμακα στα γενόσημα φάρμακα (φάρμακα ιδιωτικής ετικέτας που φέρουν την ίδια δραστική ουσία αλλά δεν είναι μάρκας και οπότε θα μπορούσαμε να τα αποκαλέσουμε και "discount medicine").
Μα τι σύμπτωση, ο Γεωργιάδης υπέγραψε σύμβαση προμήθειας με την εβραϊκή Teva, πολυεθνική εταιρία με έδρα το Ισραήλ και που έχει κάνει εξωτερική ανάθεση (outsourcing) την παραγωγή της σε κατασκευαστικές εταιρίες του Πακιστάν, της Ινδίας, του Μπαγκλαντές κ.λπ.
Αλλά για να μην κατηγορούμε μόνο τον Εθνικό μας τηλεοπτικό Σταρ ότι ευνοεί τη διείσδυση της εβραϊκής πολυεθνικής στην Ελλάδα ταΐζοντάς μας με σκευάσματα από το Μπαγκλαντές, να υπενθυμίσουμε ότι και επί πρωθυπουργίας ΓΑΠ ο τότε υπ. επικρατείας και εβραϊκής καταγωγής Ηλίας Μόσιαλος (Elias Mossia) είχε προωθήσει την ίδια εταιρία να κάνει δουλίτσες στο Ελλαδιστάν.
Η εταιρία έχει στο παρελθόν κατηγορηθεί για την ποιότητα των κατασκευασμάτων της από οργανισμούς υγείας της Αμερικής.
Βάλε τον Κιπά σου αγορίνα μου Άδωνι, για να σε διατηρούν στον αφρό οι Οβριοί μην τυχόν και σε κατηγορήσει κανείς για αντισημιτισμό και έχουμε παρατράγουδα. Σαλόμ, Σαλόμ!


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes