Κανένα λαμόγιο της δυτικής πολιτικής και δημοσιογραφίας δεν ενοχλείται από τα καμώματα της Δύσης


Ο Πούτιν συνεχάρη τον Ερντογάν για τη νίκη του κόμματός του... και η Τουρκική αντιπολίτευση νευρίασε. Οι Ρώσοι βρήκαν ευκαιρία να επιβεβαιώσουν τα σχέδια για την ενεργειακή συνεργασία Τουρκίας-Ρωσίας ενώ Πούτιν κι Ερντογάν έχουν συνάντηση στις 13 Ιουνίου κατά την τελετή έναρξης των αγώνων στο Baku. 

Η Αυγή με ποιους είναι; Ο Χατζηνικολάου με ποιους είναι; Με τους θύτες ή με τα θύματα της Νέας Τάξης; 
Κι όπως διαπιστώνουμε ...κανένα λαμόγιο της δημοσιογραφίας ...δεν ενοχλείται από την ευθεία παρέμβαση των Δυτικών στη Ρωσία προκειμένου να παραιτηθεί ο Πούτιν. 
Κανέναν «δημοκράτη» δεν ενοχλεί που οι Δυτικοί ηγέτες-μαριονέτες ζημιώνουν τη Ρωσική Οικονομία και φτωχοποιούν τους Ρώσους πολίτες για να τους τιμωρήσουν που επιλέγουν τον Πούτιν για ηγέτη κι όχι κάποιον Σιωνιστή Ολιγάρχη μαριονέτα των Rothschild...
Και φυσικά όλοι αυτοί οι γελοίοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι στήριξαν και στηρίζουν απάνθρωπες κυρώσεις που σκότωσαν και σκοτώνουν μωρά κι ασθενείς από ελλείψεις φαρμάκων σε όσες χώρες δεν κατέβασαν τα βρακιά τους στους σιωνιστές τοκογλύφους. 576.000 μωρά σκότωσαν στο ΙΡΑΚ και ποιος ξέρει πόσα στη Γιουγκοσλαβία, στη Συρία, το Ιράν, την Κούβα, την Βενεζουέλα κλπ.







Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes