Οι χώρες είναι έρμαια στους σχεδιασμούς των επικυρίαρχων


-Ελλάδα: Δεκέμβρης 2008: ...μπαμ-μπουμ-μπαμ-μπουμ ...10 μήνες μετά πάνε τον Καραμανλή «καροτσάκι» για πρόωρες εκλογές. Θριαμβεύουν ικανότεροι πράκτορες των τοκογλύφων ...Καληνύχτα στον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη...

-Σκόπια: Μάιος 2015: ...μπαμ-μπουμ-μπαμ-μπουμ ...10 μήνες μετά θα πάνε «καροτσάκι» τον Γκρούεφσκι για πρόωρες εκλογές. Θα θριαμβεύσουν κι εκεί ικανότεροι πράκτορες... Καληνύχτα στον Turkish Stream. 
Βλέπουμε πόσο πιο εύκολα διαχειρίζονται τα επιμέρους προτεκτοράτα που δημιούργησε η Δύση στη θέση της κραταιάς Γιουγκοσλαβίας. 
Και για να τους μετατρέψουν σε προτεκτοράτα τροφοδότησαν τον εθνικισμό. Αυτοί οι λαοί νομίζοντας ότι επιτέλους θα αυτονομηθούν, θα ανεξαρτητοποιηθούν και θα ευημερήσουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κεντρική κυβέρνηση... βρέθηκαν έρμαια στους σχεδιασμούς των επικυρίαρχων οι οποίοι φυσικά αποφασίζουν σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα αδιαφορώντας για τα συμφέροντα των λαών... όπως συνέβη στην Ελλάδα με τις ζημιές που προκλήθηκαν από το εμπάργκο στη Ρωσία. 
Την «αυθόρμητη» συμφωνία για πρόωρες εκλογές στη FYROM επέβλεπαν ο Πρέσβης της Ε.Ε και των ΗΠΑ... 
Καταλάβατε πόσο βολικό είναι να έχουν να κάνουν με μικρές χώρες οι επικυρίαρχοι και τι ετοιμάζουν για την Τουρκία που επίσης συμμετέχει αυτονόητα στον Turkish Stream.












Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes