Πως γίνεται να ψηφίζουμε αγνώστους... Το μεγάλο κόλπο του συστήματος


Ηλίας Μόσιαλος, Έλενα Panaritis... ήρθαν από το πουθενά, μπήκαν στα ψηφοδέλτια, τους εκλέξαμε χωρίς να τους ξέρουμε... και βρέθηκαν να αποφασίζουν για μας. 

Αυτούς τους σωτήρες που εμείς δεν ξέραμε... άλλοι τους έπαιζαν στα γόνατα.
(Βιογραφικό του Μόσιαλου από το London School of Economics ...το καλύτερο (για τα συμφέροντα των Rosthchild) Οικονομικό πανεπιστήμιο του κόσμου...).


Από το London School of Economics …πέρασαν σχεδόν ΟΛΟΙ οι ηγέτες της Δύσεως και της Ανατολής …προκειμένου να αποστηθίσουν την ατζέντα της Νέας Τάξεως, στα οικονομικά και πολιτικά θέματα.
Με αυτόν τον τρόπο ο καθένας στη χώρα του νομοθετεί ανάλογα, ώστε τελικά να παρατηρούμε μία παγκόσμια σύγκλιση, σε ό,τι αφορά στους φόρους, στις διεθνείς τραπεζικές συναλλαγές, στην αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, στην ποινικοποίηση του καπνίσματος κλπ.
Αλλάγες που εφαρμόζονται ταυτόχρονα σε πάρα πολλές χώρες, χωρίς να έχουν ερωτηθεί οι λαοί, χωρίς να έχει προηγηθεί διαβούλευση, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί στα προγράμματα των κομμάτων προεκλογικά.
Προεκλογικά μας ταράζουν στο ψέμα για να μας κλέψουν την ψήφο…
…κι αμέσως μετά…
…ψηφίζουν στην Βουλή αμέτρητους νόμους, που ούτε οι βουλευτές της κυβερνήσεως προλαβαίνουν να διαβάσουν.
Εντελώς …«συμπτωματικά»…
…ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ του London School of Economics είναι ο …Evelyn Rothschild (!)


…που επίσης «τυγχάνει» και ιδιοκτήτης του Economist και της Daily Telegraph, ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης πολυεθνικής εμπορίας κι εξόρυξης διαμαντιών De Beers, διευθυντής της IBM Αγγλίας κ.λπ. κ.λπ.Αν δείτε τώρα τα ονόματα των ηγετών που πέρασαν από τα θρανία του London School of Economics…
Θα καταλάβετε γιατί… το όνομα «Rothschild»… δεν ακούγεται ποτέ από τα χειλάκια τους!!!
Αυτοί οι «παντοδύναμοι» ηγέτες…
…είναι τόσο ασήμαντοι μπροστά στο κτήνος… 
…που δεν τολμούν ούτε το όνομά του να προφέρουν.Εννοείται και οι παρακατιανές ύαινες της δημοσιογραφίας, επίσης ξέρουν πολύ καλά ποιος κινεί τα νήματα στον κόσμο…
...και δεν προφέρουν ποτέ το επίθετο Rothschild.
Ειδικά αυτοί που παριστάνουν τους «αριστερούς» και τους πολέμιους του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ κεφαλαίου κι όχι των αφεντικών Rothschild…
…είνα οι πιο φανατικοί φρουροί των μυστικών των σιωνιστών τοκογλύφων.
Κάτι Μπογιόπουλοι και κάτι ΙΟΙ της Ελευθεροτυπίας…
…θα καταπιαστούν με τα πάντα…
…πλην των Rothschild, που ελέγχουν πραγματικά τα ΠΑΝΤΑ.
Οι επιθέσεις τους στα Ελληνικά συμφέροντα, μέσα από προπαγάνδα, γραμμένη στα Ελληνικά και δημοσιευμένη σε ελληνόφωνες φυλλάδες…
…πρέπει να αρχίσουν να μας υποψιάζουν, για το ποιους υπηρετούν και από που πληρώνονται… όλες αυτές οι «ανεξάρτητες» κι «έγκριτες» πένες της πουλημένης δημοσιογραφίας.
Όλοι αυτοί, που πάντα για το …«καλό μας»…
…μας αποκαλούν ρατσιστές, φασίστες, δολοφόνους, ομοφοβικούς, τεμπέληδες, φοροκλέφτες κλπ …δεν είναι Έλληνες, αλλά ελληνόφωνοι.
Κι από του ίδιου είδους τους πουλημένους…
….αποτελείται φυσικά και η κάθε κυβέρνηση, η οποία κανονικά θα έπρεπε να θεωρείται ΚΑΘΕΣΤΩΣ και μάλιστα ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ!
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes