Η Μαφία της Τύχης... ή πόσο "τυχερά" είναι τα "τυχερά" παιχνίδια; (Βίντεο)


Κάποτε μπορεί να αποδειχτεί ότι οι κληρώσεις του Λόττο κλπ παιχνιδιών είναι μαγνητοσκοπημένες, ότι ίσως κάποιοι να μπορούσαν να επηρεάζουν ποια μπαλάκια επιλέγονται με «πειραγμένα» συστήματα, με πειραγμένο μέγεθος κλπ.
Στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλήματα. Παλιότερα είχαν βρεθεί κερδισμένα δελτία ΠΡΟ-ΠΟ με διορθωτικό (!) κι ακόμα πιο παλιά κληρώσεις Εθνικού Λαχείου σε Ορφανοτροφείο ...όπου το «τυχαίο» παιδάκι που τραβούσε τον τυχερό αριθμό μέσα από έναν σάκο... είχε ήδη στο χέρι του έτοιμο το χαρτάκι.
Γενικά πάντα είχαμε κρούσματα χειραγώγησης της θεάς Τύχης γιατί οι απατεώνες σιχαίνονται την τύχη... Θέλουν εξασφαλισμένα κέρδη και μπορούν να κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. 
Αυτοί που συνήθως διαχειρίζονται τα τυχερά παιχνίδια είναι πολύ ψηλά στην ιεραρχία της οικονομικής Μαφίας, είναι τύποι που οπλοφορούν, με μπράβους και κυκλώματα εκβιασμών. Σ' αυτούς τους τύπους, της παράγκας, θα τους είναι πολύ οδυνηρό να πρέπει να επιστρέψουν στους πολίτες υπό τη μορφή κερδών τόσο εύκολο και νόμιμο χρήμα που συσσωρεύουν κάθε εβδομάδα. 
Στα καζίνο ρυθμίζουν τα μηχανήματα να αποδίδουν συγκεκριμένα κέρδη διότι δεν είναι τρελοί να αφήσουν τα «τυχερά» παιχνίδια στην τύχη. 
Κληρώσεις που αφορούν πολλά παιγμένα εκατομμύρια ευρώ... γίνονται μέσα σε στούντιο, παρουσία ενός παράξενου κοινού που δεν ξέρουμε από ποιον, πως και με ποια κριτήρια επιλέγεται. Σκηνοθετικά μιλώντας ...δεν ξέρουμε καν αν βρίσκονται στον ίδιο χώρο και την ίδια στιγμή κατά την οποία διεξάγεται η συγκεκριμένη κλήρωση. 
Στη Σερβική τηλεόραση συνέβη κάτι που άφησε τον κόσμο άφωνο. 
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης έγραψαν στην οθόνη αριθμό πριν αυτός να κληρωθεί! 
Δηλαδή ενώ κληρώθηκε το 27, στην οθόνη γράφτηκε το 21 και λίγο μετά κληρώθηκε και το 21. 
Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:


Για τα τηλεπαιχνίδια με τις λέξεις: 



Και εδώ κάτι για τους οπτικούς τύπους:





Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes