Έφτασε η ώρα τα ΜΜΕ να κάνουν αυτό που γνωρίζουν να κάνουν καλύτερα...


Κατενθουσιασμένοι στη σελίδα Χατζηνικολάου που πρώτοι ανεμεταδίδουν το απίστευτο γεγονός. Ο Σταύρος Θεοδωράκης ψηφίζει! Συμβαίνει ΤΩΡΑ! Ευτυχώς δεν χάσαμε αυτή την κορυφαία στιγμή στην Ελληνική Ιστορία με τη βοήθεια του Χατζηνικολάου ! 

Κάπως έτσι μετατρέπουν τα ΜΜΕ των τοκογλύφων τα "Τίποτα"... σε ...μεγάλους ηγέτες. 
Τους μεταφέρουν από τις σατιρικές στήλες και το Αστυνομικό Δελτίο ...στα πρωτοσέλιδα, ενώ συνοδεύουν τα ονόματά τους με πομπώδεις χαρακτηρισμούς και περιγράφουν τις γελοίες τους δηλώσεις ή πράξεις με δικηγορίστικο ύφος ώστε να φαίνονται σημαντικές.
Χτίζουν στο μυαλό μας ένα ανύπαρκτο πράγμα γύρω από μία εμετική ασημαντότητα ώστε να τους αντιμετωπίζουμε με σεβασμό αντί να θέλουμε να τους κρεμάσουμε ανάποδα.
Κλέφτες και πόρνες γίνονται με μεγάλη ευκολία Υπουργοί, Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι με τη βοήθεια των ΜΜΕ που μεταφέρουν ότι ακριβώς χρειάζεται για να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους και να επιλέξουν τους εχθρούς της κοινωνίας. 
Δηλαδή αυτούς που θα βοηθήσουν το σύστημα να μας ληστέψει και να μας αλυσοδέσει για πολλοστή φορά.Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes