Ρατσιστικό "συσσίτιο μίσους" από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό


Όταν πριν μερικά χρόνια η Χρυσή Αυγή μοίραζε τρόφιμα σε άπορους Έλληνες, ολόκληρο το σύστημα ταρακουνήθηκε συθέμελα, καταδικάζοντας την κίνηση αυτή ως άκρως ρατσιστική, και εξέφρασε τον αποτροπιασμό του, εφόσον απευθυνόταν μονάχα σε Έλληνες...

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης μάλιστα, την κίνηση αρωγής προς τους άπορους Έλληνες, την βάπτισε "Συσσίτια Μίσους".
Σήμερα ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, τον οποίο πληρώνουμε όλοι εμείς... εκείνος από τον οποίο εισέπραττε η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία, 320.000,00 € ετησίως, για τις υπηρεσίες της ως «σαμαρείτισσα» δημοσίων σχέσεων... εκείνος που δεν πλήρωνε τους υπαλλήλους και σταμάτησε εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια κάθε δραστηριότητα στην Αθήνα, θα διανείμει Δευτέρα (28 Σεπτεμβρίου) και ώρα 13:00 φαγητό και νερό στους νεοεισερχομένους πρόσφυγες και μετανάστες στο κτίριο του οργανισμού επί της οδού Γ' Σεπτεμβρίου 21 (πρώην Σταθμός Α' Βοηθειών).
Δηλαδή απαγορεύεται η προσέλευση σε Έλληνες, άπορους, άστεγους κ.λπ.
Η διανομή, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί από κλιμάκιο εθελοντών του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας, Νοσηλευτικής & Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 

"Η πρωτοβουλία γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει ο Ερυθρός Σταυρός, την κρίσιμη περίοδο της διόγκωσης του μεταναστευτικού προβλήματος, να παράσχει αξιοπρεπείς συνθήκες υποδοχής στις ευάλωτες αυτές κοινωνικές ομάδες", τονίζει η ανακοίνωση του Ερυθρού Σταυρού.
Η βοήθεια της Χρυσής Αυγής δεν απευθυνόταν λοιπόν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες... διότι μάλλον σύμφωνα με τις "νοητικές διάνοιες" του Ερυθρού Σταυρού, ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες είναι μόνο οι νεοεισερχόμενοι πρόσφυγες και οι μετανάστες... Το λάθος τους όμως είναι ότι οι "νεοεισερχόμενοι πρόσφυγες και οι μετανάστες" δεν αποτελούν κοινωνικές ομάδες... εφόσον δεν έχουν ενταχθεί ακόμη στην ελληνική κοινωνία. Ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες μιας κοινωνίας είναι οι άποροι, οι άστεγοι, οι άεργοι, οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες κ.λπ. που είναι μέλη αυτής της κοινωνίας, δηλαδή μόνο Έλληνες ή μακροχρόνια νόμιμα διαμένοντες στη χώρα αλλοδαποί, που έχουν ενταχθεί στην κοινωνία. Στην προκειμένη περίπτωση την Ελληνική Κοινωνία.
Καιρός λοιπόν όλοι μας να εκφράσουμε την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό μας γι' αυτό το κοινωνικό κράτος το οποίο έχει πόρους για να βοηθήσει μόνον λαθροεισβολείς, εις βάρος των Ελλήνων Πολιτών. 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes