Φιλική συμβουλή προς Αριστερούς: Κάντε υπομονή!


Μια φιλική συμβουλή προς όλους τους φίλους μου, Αριστερούς, Σοσιαλιστές, Τροτσκιστές, Μαοϊστές, Προοδευτικούς και γενικά σε όλη την Αριστερή Διανόηση, η οποία φαίνεται να έχει αρχίσει να χάνει το παιχνίδι, τουλάχιστον επικοινωνιακά.

Ένα από τα προβλήματα της Λαθρομετανάστευσης, μιας και ξεκινά η νέα σχολική χρονιά αυτή την εποχή, είναι και αυτό της παιδείας. Φανταστείτε πόσα παιδιά Λαθρομεταναστών έχουν σήμερα κατακλύσει την Μυτιλήνη την Κώ την Αθήνα και αλλού. Σίγουρα αυτά τα παιδιά, όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου, έχουν κάθε δικαίωμα στην μάθηση και στην εκπαίδευση, να μην το ξεχνάμε αυτό.
Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή στην διαχείριση αυτού του ευαίσθητου θέματος. Γι αυτό, αφήστε τα παιδιά των Λαθρομεταναστών να εγγραφούν, όπως όπως, σε κάποιο σχολείο, να βγάλουν κουτσά στραβά την χρονιά τους και μην προβάλετε κανένα αίτημα και καμιά απαίτηση και καμιά αντίρρηση για τον τρόπο φοίτησης τους. Ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να υποψιάζεται τους πραγματικούς σας στόχους και γι’ αυτό να είσαστε προσεκτικοί, τουλάχιστον την πρώτη σχολική χρονιά. Η υπομονή δεν έβλαψε ποτέ κανένα.
Από την δεύτερη σχολική χρονιά θα μπορείτε πιο εύκολα και πιο πειστικά να προωθήσετε τα σχέδια σας. Θα μπορείτε να προβάλετε, τον ρατσισμό που επιδεικνύουν τα Ελληνόπουλα, την στοχοποίηση που εφαρμόζουν στα παιδιά των Λαθρομεταναστών, τον μη σεβασμό στην διαφορετικότητα, στην ξενοφοβία κλπ κλπ. Έτσι θα είναι πιο εύκολα πλέον να απαιτήσετε να καταργηθούν ο εκκλησιασμός, οι εικόνες από τα σχολεία, η πρωινή προσευχή, ή έπαρση της σημαίας, ο εθνικός ύμνος, οι εθνικές γιορτές κλπ. Οτιδήποτε δηλαδή θυμίζει Ελλάδα.
Σας το ξαναλέω με πολλή αγάπη και εντελώς φιλικά. Μην εφαρμόσετε από φέτος τα σχέδια σας γιατί θα σας πάρουν χαμπάρι. Οι περισσότεροι Έλληνες σήμερα, πιστεύουν ότι ή όλη έγνοια σας είναι οι “ταλαιπωρημένοι” πρόσφυγες της Συρίας και του Πακινστάν. Μην τα τινάξετε όλα στον αέρα πάνω στην βιασύνη σας. Αφήστε τους να πιστεύουν πως είσαστε οι Μητέρες Τερέζες όλων αυτών των εξαθλιωμένων ανθρώπων και πως όλοι οι υπόλοιποι είναι φασίστες ρατσιστές εθνικιστές κι εγκληματίες. Κερδίζοντας το παιχνίδι των εντυπώσεων, θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας πολύ πιο εύκολα.
Φιλικά πάντοτε...

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes