Μήπως είσαι Χριστιανοταλιμπάν;


Το χείριστο είδος ανθρώπου δηλαδή. 
Δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αυτή η λέξη, γιατί πρόσφατα έχει ανακαλυφθεί, κρύβει όμως μέσα της πάρα πάρα πολλά αρνητικά στοιχεία και πολλή δύναμη.

Την έχουν εφεύρει κάποιοι, πολύ "μορφωμένοι" άνθρωποι, οι οποίοι είναι στρατευμένοι να κάμψουν τις αντιστάσεις των λαών ενάντια στην λαίλαπα της παγκόσμιας τάξης που έρχεται. 
Στο οπλοστάσιο τους έχουν κι άλλα όπλα για την διαχείριση και εκφυλισμό της ανθρώπινης συνείδησης όπως, Ισλαμοφοβικός, Ξενοφοβικός και πολλά άλλα. Αν και ούτε αυτές οι λέξεις σημαίνουν τίποτα, εντούτοις είναι αποτελεσματικότατες. Κοιτάξτε για παράδειγμα πως σας έχουν καταντήσει κι' εσάς τους ίδιους σαν άβουλα όντα, φορτωμένα με ενοχές και τύψεις και θα καταλάβετε τι εννοώ. Αν εξακολουθείτε να μην το καταλάβετε, τότε την επόμενη φορά που θα αρχίσετε να βρίζετε την πατρίδα σας, το έθνος σας, τους συνανθρώπους σας, τον Χριστό σας ή την Παναγία σας, σκεφτείτε αυτά που σας γράφω. Αν και πάλι δεν καταλάβατε τίποτα, τότε... καλή σας νύχτα, παρόλο που ο ήλιος έξω καίει πέτρες...

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes