Οι πράκτορες του Soros στήνουν μηχανισμούς διχασμού σε όλα τα κράτη


Το Soro-κόμμα HDP που στηρίζει Κούρδους, Gay κλπ στη Τουρκία προσπαθεί να καπελώσει και τους Ελληνόφωνους του Πόντου. Ακριβώς όπως στην Ελλάδα τα Soro-κόμματα καπελώνουν τους Τουρκόφωνους, τους Σλαβόφωνους, τους Βλαχόφωνους και τους Gay. 

Μάλιστα το τουρκικό Soro-κόμμα χρησιμοποιεί έντεχνα τον Ελληνικό όρο "pontus" αντί για Karadeniz, όρο που δεν χρησιμοποιούσαν ούτε οι πόντιοι που ήρθαν στην Ελλάδα, ούτε οι πόντιοι που έμειναν εκεί. Οι πόντιοι αυτοπροσδιορίζονται πάντα ως Ρωμιοί.
Και φυσικά μιλάει για Γενοκτονία των Ποντίων όπως ακριβώς οι συνάδελφοί τους στην Ελλάδα μιλούν για Γενοκτονία των εθνικά "Μακεδόνων".
Μην χαίρεστε με λίγα λόγια για τη στήριξη τέτοιων μισθοφόρων του Soros. 
Αυτά τα θέματα αναζωπυρώνονται όταν θέλουν να ανατρέψουν μία κυβέρνηση και ξεχνιούνται μόλις η Νέα Τάξη τοποθετήσει δικό της άνθρωπο στην κορυφή. 
Προσέξατε ότι με τον νέο Πάπα ...σταμάτησαν όλες οι αναφορές σε σκάνδαλα παιδόφιλων καθολικών ιερέων;
Οι πράκτορες του Soros στήνουν μηχανισμούς διχασμού σε όλα τα κράτη. Διατηρούν εστίες ανάφλεξης έτοιμες για κάθε χρήση. Οι διαφορετικότητες "κουρδίζονται" σε καθημερινή βάση με άρθρα γεμάτα υπερβολές και περιστατικά καταπίεσης των διαφορετικών από την πλειοψηφία, από την αστυνομία κλπ. Φροντίζουν να συσσωρεύεται τεχνητά μία απροσδιόριστη οργή προς το εκάστοτε κράτος που χρησιμοποείται ως εκρηκτική ύλη όποτε χρειαστεί. 
Θέλουν τους μειονοτικούς αποκομμένους και πάντα εχθρικούς προς την πλειοψηφία.
Γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε την Ρομά που δήλωνε Ελληνίδα. Οι Ρομά πρέπει να μην ενωθούν με τους Έλληνες ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως "εξοργισμένη καταπιεσμένη μειονότητα" εναντίον των Ελλήνων όποτε το θελήσει ο Σιωνισμός. Μια προβοκάτσια για σπίθα θα προκαλέσει εύκολα την επιθυμητή ανάφλεξη της κοινωνίας.


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes