Ο φανταστικός κόσμος έτσι όπως τον περιγράφουν οι Πράκτορες της Νέας Τάξης


Η Μάνια Τεγοπούλου, στην οποία συμπτωματικά κατέληγαν οι προκηρύξεις των δολοφόνων της 17ΝΟΕ ...γιατί ήταν εξασφαλισμένο ότι θα δημοσιευθούν και θα προβληθούν με κατάλληλο «αντιεξουσιαστικό» σχολιασμό, χωρίς να χλευαστούν για την ακατάσχετη μπουρδολογία που περιείχαν...

...ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης και της Αμερικανικής Πρεσβείας. Αυτονόητο για εμάς τους «συνωμοσιολόγους» αλλά όχι για τους εκατοντάδες χιλιάδες ξερόλες που πλήρωναν από την τσέπη τους για να αγοράσουν τη συγκεκριμένη φυλλάδα στην οποία έγραφαν και οι γνωστοί ΙΟΙ της Μοσάντ. 
Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ δημοσίευε κατά παραγγελία έτοιμα άρθρα από τους πράκτορες της ξένης πρεσβείας που αποκαθιστούσαν την «αλήθεια». 
Βλέπετε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι εφημερίδες και πόση σημασία δίνουν οι επικυρίαρχοι στον τύπο ώστε να ζούμε στον φανταστικό κόσμο που μας περιγράφουν οι πράκτορες των ΜΜΕ. Είναι δύσκολο για τους περισσότερους να συνειδητοποιήσουν το πόσο διαβρωμένο είναι ολόκληρο το σύστημα πολιτικών, δημοσιογράφων, δικαστών και σωμάτων ασφαλείας. Φαίνεται απίθανο όλοι όσοι ορκίζονται επιδεικτικά, παρουσία τηλεοπτικών καμερών, πίστη στην πατρίδα να είναι τόσο μεγάλοι προδότες και τόσο διψασμένοι κλέφτες κι απατεώνες. 
Καταλάβατε πόση «ελευθεροτυπία» υπάρχει στην Ελλάδα και πόσο «αυθόρμητα» γράφουν οι δημοσιογράφοι. Κι ενώ ΟΛΟΙ ξέρουν τι συμβαίνει ...ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δημοσιογράφος δεν τόλμησε να κάνει λόγο ...με εξαίρεση τον Δελαστίκ που μίλησε για διασπορά πρακτόρων στα ΜΜΕ. 
Μην ξεχνάτε και την εκκαθάριση που έκανε η «αντι-αμερικανική» 17ΝΟΕ στο εκδοτικό τοπίο αφήνοντας να μονοπωλήσουν την ενημέρωση ...οι «αντιαμερικανοί» της Ελευθεροτυπίας, του Λαμπράκη ...κι άλλων τέτοιων «πατριωτών»... 
Διαβάστε από τη REAL ...πως η Μοσάντ έσωσε επαγγελματία «τρομοκράτη» από τυχαία σύλληψη που είχε προγραμματισθεί από τις Ελληνικές Αρχές. 
Και φυσικά όχι μόνο είχαν την ενημέρωση απευθείας μέσα από τις Ελληνικές Υπηρεσίες αλλά κινήθηκαν πολύ πιο γρήγορα και φυγάδευσαν τον «αυθόρμητο τρομοκράτη» που εντελώς τυχαία συνδεόταν με 17ΝΟΕ και ΕΛΑ που τόσο πολύ δυσκολευόντουσαν να συλλάβουν για δεκαετίες οι Αρχές.
Βλέπετε οι σχέσεις τρομοκρατίας με Μοσάντ και CIA είναι άριστες.
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes