Τώρα μας ομιλούν λαμπουρνέζικα για τη φορολογία


Διαβάστε το παρακάτω σκόπιμα ακαταλαβίστικο κείμενο που πρακτικά ακυρώνει την αναλογικότητα φόρου και εισοδημάτων καθώς και την ισονομία... για να καταλάβετε πως οι τοκογλύφοι πρόβλεψαν κι έβαλαν διάταξη στο Σύνταγμα...

...ώστε να μπορούν να φορολογούν ό,τι γουστάρουν, όποτε γουστάρουν, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τις άλλες διατάξεις του Συντάγματος που επιβάλλουν ισονομία, αναλογικότητα και δυνατότητα φοροδοσίας των φορολογουμένων: 
«Ο φόρος δεν αποκλείεται να βαρύνει ορισμένο μόνο κύκλο προσώπων ή πραγμάτων, εφόσον πλήττει ορισμένη φορολογητέα ύλη, η οποία, κατ’ αυτό τον τρόπο, επιτρέπει την επιβάρυνση του συγκεκριμένου αυτού κύκλου φορολογουμένων βάσει γενικών και αντικειμενικών κριτηρίων που τελούν σε συνάφεια με το ρυθμιζόμενο θέμα»
Το ότι ξαφνικά οι μισοί Έλληνες, που υποτίθεται φορολογούνται ΑΝΑΛΟΓΩΣ των εισοδημάτων τους ...βρέθηκαν να ΜΗΝ μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους καθιστά ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ότι φορολογήθηκαν επί εικονικών εισοδημάτων και εικονικών αξιών και κάποιοι θα έπρεπε να κρεμαστούν ανάποδα για την τεράστια οικονομική και ηθική ζημία που προκάλεσαν στην κοινωνία. 
Με τον ίδιο τρόπο τα λαμόγια της πολιτικής έχουν προσθέσει διατάξεις για νομική ασυλία βουλευτών κι Υπουργών στο ίδιο Σύνταγμα που επιβάλλει την ισότητα όλων απέναντι στους νόμους. Έτσι η καθημερινή προδοσία των πολιτών για να εξυπηρετηθούν τα ξένα συμφέροντα ...είναι νομικά προστατευμένη. 
Όταν στην προδοσία συμμετείχαν και διοικητές Ασφαλιστικών Ταμείων που δεν κάλυπτε η Βουλευτική Ασυλία και ο Νόμος περί ευθύνης Υπουργών ...έσπευσε η Βουλή των Γελοίων ...να νομοθετήσει την ασυλία κι αυτών των κρατικών λειτουργών που υπήρξαν συνεργοί στο έγκλημα κατά της χώρας.
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes