Ιωάννης Λαγός: "Οι μεγαλοκαναλάρχες να πληρώσουν τα χρέη τους και όχι ο ελληνικός λαός" [Βίντεο]


Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός τοποθετήθηκε στην επιτροπή για το νομοσχέδιο για το καθεστώς λειτουργίας των τηλεοπτικών καναλιών. Αρχικά, τόνισε ότι πρώτη η Χρυσή Αυγή έχει μιλήσει εδώ και χρόνια για την ασυδοσία των καναλαρχών και των μεγαλοεργολάβων.
Το ζήτημα είναι αν με το παρόν νομοσχέδιο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο των τηλεοπτικών συχνοτήτων ή η κυβέρνηση θα αντικαταστήσει τους νυν "νταβατζήδες" με κάποιους άλλους.
Η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας, η Χρυσή Αυγή, συνεχίζει να υφίσταται έναν ιδιόμορφο αποκλεισμό από το σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών. Ο Συναγωνιστής Λαγός επανέλαβε προς τον αρμόδιο υπουργό, Νίκο Παππά το ερώτημα για το αν υπάρχει ισότιμη μεταχείριση της Χρυσής Αυγής στην δημόσια τηλεόραση.
Οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί οφείλουν να μην έχουν χρέη και να μην λειτουργούν εις βάρους του ελληνικού λαού. Τα πρόστιμα που επιβάλλει το ΕΣΡ εισπράττονται από το κράτος ή μένουν ανείσπρακτα;
Τέλος, επισήμανε ότι το πιο σημαντικό είναι οι καναλάρχες να πληρώσουν τα "θαλασσοδάνεια" τους και να μην μετακυλιστούν τα χρέη στον ελληνικό λαό.


Πηγή: xryshaygh

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes