Απαγορεύεται αυστηρά η αλήθεια για τους επικυρίαρχους...


Οι φυλλάδες επιλέγουν να αναδείξουν ό,τι βολεύει τη Νέα Τάξη, ώστε να επαναπροσδιορίσουν στο μυαλό των αναγνωστών το τι πρέπει να θεωρείται φυσιολογικό και αυτονόητο.

Ειδικά όταν αυτό γίνεται από διάσημους και πλούσιους, ο αναγνώστης συνειρμικά κι υποσυνείδητα θεωρεί τις ανωμαλίες, τις ιδεολογικές ή θρησκευτικές τοποθετήσεις ή τις στιλιστικές γελοιότητες ...προϋποθέσεις για την επιτυχία. 
Γι' αυτό βλέπουμε γύρω μας ανθρώπους, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά, να προσπαθούν να μοιάσουν εξωτερικά ή ως στυλ στη Δέσποινα Βανδή, τους One Direction, τον Μπέκαμ, την Miley Cyrus κλπ. 
Πολύ πιο εύκολα θα επαναλάβουν και τις απόψεις των διασήμων που έχουν ως πρότυπα αφού τα ίδια τα ΜΜΕ τις μεταφέρουν ασχολίαστες χωρίς να τις γελοιοποιήσουν. 
Κι ενώ μία ανωμαλία μεταφέρεται ασχολίαστη ...αν ένας διάσημος κάνει κριτική στο Ισραήλ ...πέφτουν πάνω του να τον κατασπαράξουν και του ακυρώνουν ακόμα και τα συμβόλαια.
Έτσι το σύστημα διατηρείται αποστειρωμένο. Όλες οι βρωμιές και τα ψέμματα επιτρέπονται ...αλλά όχι η αλήθεια που αφορά τους επικυρίαρχους.




Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes